Zirvede Haber

İnoksan, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te showroom açtı

İnoksan, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te showroom açtı
Türkiye’nin en büyük proje bazlı endüstriyel mutfak üreticisi İnoksan, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’teki showroom açılışını, İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık’ın katılımlarıyla gerçekleştirdi.

Endüstriyel mutfak sektöründe ilklere imza atarak, yerel ve globalde sektörünün önderi olan İnoksan, başta ABD, Almanya ve İngiltere olmak üzere pek çok ülkede yeni projeler üstleniyor. Türk şirketler için yükselen pazar olma niteliğindeki Rusya ve Türki Cumhuriyetler pazarında da uzun zamandır önemli birçok projeye imza atan İnoksan, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te bir showroom açtı.

Yurt dışında açılan en nitelikli showroom’a imza atan İnoksan, Özbekistan başta olmak üzere Orta Asya’daki etkinliğini artırmayı hedefliyor. Showroom içinde demo mutfağı kuran İnoksan, akıllı fırınında düzenli olarak her ay kurumsal şefler ile uygulama etkinlikleri de gerçekleştirecek.

Servis ve satış sonrası hizmeti de veriyor

İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, Taşkent’te açtıkları showroom ve Özbekistan pazarına girme sebepleri hakkında şunları söyledi: “Türkiye’de 20.000 m² kapalı alanda kurulu teknolojik mutfak üssümüzde, 5 kıtaya ihracat yapıyoruz. Son dönemde Rusya ve yıldızı her geçen gün parlayan Türki Cumhuriyetler pazarındaki hedeflerimizi büyütüyoruz. Taşkent’teki yatırımımız da bu konuya verdiğimiz önemin bir göstergesi.

Satış sürecine başlamadan önce girdiğimiz her ülkede satış sonrası hizmet ağımızı güçlendirme prensibiyle hareket ediyoruz. Özbekistan pazarında da ilk olarak satış sonrası hizmetlerimizin sürecini yürüttük. Sonrasında ürünlerimizin de görülebileceği bir showroom ve servis hizmeti ile konseptimizi destekledik. Açılışa katılan davetlilerden bu altyapı ile Taşkent’te var olmamızdan dolayı çok olumlu geri dönüşler aldık.”

Daha önce Taşkent’teki Hilton Oteli ve Parlemento Binası, Buhara’daki Wdynham Oteli ile Urgenç’te Devlet Konuk Evi’nde projeler gerçekleştiren İnoksan, bu showroom ile ülke ve yakın civarındaki pazar payını artırmayı hedefliyor.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ