Zirvede Haber

Hem okumayı hem teknolojiyi seviyorsa hediyesi D&R’da

Hem okumayı hem teknolojiyi seviyorsa hediyesi D&R’da

Yılbaşında hediyeniz  Kobo Clara 2E olsun, okuma ve dinleme keyfiniz tüm yıl sürsün Hem okumayı hem teknolojiyi seviyorsa hediyesi D&R’da

Herkes için bir keşif, yeni maceralar dünyası sunan D&R, Kobo markalı e-kitap okuyucunun yeni versiyonu ile çevre bilincine sahip bir okuma ve dinleme keyfi sunuyor. Su geçirmeyen, daha fazla depolama alanına sahip ve Bluetooth® kablosuz teknolojisi içeren Kobo Clara 2E, markanın ana distribütörü D&R mağazaları ve dr.com.tr adresinde 13 Aralık-2 Ocak tarihleri arasında süper indirimli fiyatıyla hem okumayı hem teknolojiyi sevenleri bekliyor.  

Teknoloji seven kitap tutkunlarının vazgeçilmezi olacak yeni Kobo Clara 2E, kitap okuma ve dinleme zevkini bir üst seviyeye taşıyarak okuyuculara çevre bilincine sahip bir yol sağlıyor. Okuma hayatını daha iyi hale getirme konusunda önemli bir adım atan Kobo Clara 2E, yüzde 10’u okyanusa bağlı plastik olmak üzere, yüzde 85’ten fazla geri dönüştürülmüş plastikten yapılmış bir dış yüzeye sahip ve Bluetooth® kablosuz teknolojisini içeriyor. Aynı zamanda su geçirmeyen özelliğiyle kitap okuma ve dinleme keyfini ikiye katlıyor.

Kitaplığınızı istediğiniz yere taşıma özelliği sunan Kobo Clara 2E, 13 Aralık’ta indirime giriyor ve yılbaşı öncesi hediye telaşına düşen ama alacağı hediyeye karar veremeyenler için mükemmel bir hediye seçeneği sunuyor.

Okyanusa bağlı plastik ve geri dönüştürülmüş plastikten yapılan ilk e-kitap okuyucusu olan Kobo Clara 2E, kitap tutkunlarına gece geç saatlerde daha fazla okumaya olanak tanıyan koyu mod ve mavi ışık azaltma özellikli ComfortLight PRO ile yükseltilmiş 6” HD E Ink Carta 1200 parlamayan ekran sunuyor. Haftalarca pil ömrü ve 16 GB depolama alanıyla tamamlanan Kobo Clara 2E, tüm e-kitap ve Kobo Sesli Kitap kitaplıklarını barındırıyor ve Bluetooth® kablosuz teknolojisi ile öne çıkıyor. Kobo’nun özel olarak tasarlanmış ve geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmış koruyucu kılıfları da siyah, derin okyanus mavisi, mercan kayalığı turuncusu ve deniz camı yeşili renkleriyle dikkat çekiyor.

Kobo Clara 2E; 13 Aralık – 2 Ocak tarihleri arasında sadece 20 gün boyunca 3.299 TL + KDV indirimli fiyatıyla D&R mağazaları ve https://www.dr.com.tr/ adresinde.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ