Zirvede Haber

Gamer Arena’nın Kripto Para Birimi GAU Token Küresel Piyasalara Açıldı

Gamer Arena’nın Kripto Para Birimi GAU Token Küresel Piyasalara Açıldı
Türkiye’nin en büyük ve en aktif rekabetçi oyun platformu olan Gamer Arena, kendi kripto para birimi GAU Token’ı yurtdışı piyasalara açtı. GAU Token, Coingecko’da Top20 listesinde 16. sırada yer alan küresel kripto para borsası AscendEX’te itibariyle işlem görmeye başladı. Gamer Arena’nın küresel oyun pazarına açılmasında önemli bir basamak olan GAU Token’ın yurtdışı piyasalarda işlem görmesi farklı borsalara kote olmasıyla da devam edecek. AscendEX’in ardından yine ilerleyen günlerde GAU Token, CoinMarketCap’te üst sıralarda yer alan bir başka kripto para borsasında daha işlem görecek.

 

Sayın Erdal Orhan;

Gamer Arena’nın kendine ait kripto para birimi GAU Token yurtdışı piyasalara açıldı. Bir yıldan bu yana Türkiye’de sadece Icrypex’te işlem gören GAU Token, dünyanın önemli kripto para borsalarından biri olan AscendEX’de işlem görmeye başladı.

Gamer Arena’nın küresel oyun platformları arasındaki yerini almasında büyük öneme sahip olan bu işlemin ardından GAU Token ilerleyen günlerde dünyanın en prestijli kripto para endekslerinden biri olan CoinMarketCap’te üst sıralarda yer alan bir diğer borsada daha işleme açılacak. İlk etapta AscendEX’te işlem görmesinin ardından GAU Token, CoinMarketCap ve CoinGecko listemelerini tamamladı. Bu sayede Gamer Arena yurtdışındaki oyunculara daha rahat erişerek oyuncu sayısı ile birlikte platformdaki rekabeti ve heyecanı da daha fazla artırma imkanına kavuşacak.

GAU Token, küresel kripto para borsası AscendEX’te listelendi

GAU Token’ın AscendEX’te listelenmesinin ardından görüşlerini belirten Gamer Arena Kurucu Ortağı ve CEO’su Kerim Yılmaz, “Gamer Arena’da oyunculara 30 farklı popüler oyunda istedikleri yerde ve zamanda mücadele etme ve kendilerini kanıtlama imkanı tanırken, mücadelelerin sonucunda kripto paramız GAU Token’ı kazanabilecekleri bir rekabetçi oyun platformu sunuyoruz. GAU Token’ın global borsalarda ilk kez listelenmesiyle birlikte kripto paramız bütün dünyadan erişime açılıyor. GAU Token’ın listelenmesiyle birlikte platformumuzda blok zincir entegrasyonlarını da tamamlayıp bütün dünyadan erişilebilir konuma gelmeyi planlıyoruz. GAU Token’ı global dolaşıma sokarak bir yerde Gamer Arena’yı da küresel oyun rekabetine açıyoruz. Bu sayede küresel oyuncuların katılımıyla platformumuzu zenginleştiriyor ve rekabeti daha da heyecanlı bir hale getirirken oyuncular için de daha kazançlı bir yapıya doğru evriliyoruz” dedi.

Ücretsiz düellolarla oyuncuların rekabet duygusunu ateşleyen Gamer Arena, gerçekleştirdiği ücretli düellolarla ise bütün oyuncuların en büyük hayali olan ‘’Oyun oynayarak para kazanma fırsatını’’ gerçeğe dönüştürerek her geçen gün kullanıcı sayısını artırıyor. Oyuncular, platform içinde kazandıkları kripto para birimi olan GAU Token’ı diledikleri zaman kripto para borsalarında nakit paraya dönüştürebiliyorlar.

Gamer Arena Hakkında

Gamer Arena birçok Mobil, PC ve Konsol oyununda oyuncuların istedikleri yerden düello ve turnuvalarla mücadele edebildikleri, kripto para ve ödüller kazanabildikleri bir rekabetçi oyun platformudur

gamerarena.com adresi üzerinden herkese açık olan Gamer Arena, 400.000 üzerindeki kullanıcı sayısı ile Türkiye’nin en büyük ve en aktif rekabetçi oyun topluluğudur.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ