Zirvede Haber

ASUS’tan uzun süreli kullanım için tasarlanan yeni masaüstü kompakt cihaz

ASUS’tan uzun süreli kullanım için tasarlanan  yeni masaüstü kompakt cihaz

ASUS’un yaratıcı endüstrisi, perakende ve finans sektörlerindeki şirketleri hedefleyen yeni Expert serisi masaüstü modeli ExpertCenter D7 SFF (D700SD) tanıtıldı.

Türkiye kurumsal pazarında büyük başarı yakalayan ASUS, kurumsal kategorisiyle şirketlerin dizüstü, masaüstü ve all-in-one (hepsi birarada) bilgisayar ihtiyaçlarını uçtan uca karşılama konusunda kendini geliştiriyor. Masaüstü çözümler sunan ASUS ExpertCenter serisi, işletmelerin ihtiyaçlarına özel tasarlanmış güç merkezleri olarak kabul ediliyor ve sürdürülebilir büyümeye yeni bir kapı açıyor.

ASUS’un en yeni masaüstü çözümlerden biri de kompakt yapısıyla dikkat çeken D7 SFF (D700SD) modeli. Uzun süreli kullanım için tasarlanan ExpertCenter D7 SFF, finans, perakende, üretim, yaratıcı alanlar ve diğer sektörlerdeki iş kullanıcılarına dayanıklı bir çözüm sunuyor. 128 GB DDR4 3200 MHz belleğe sahip D7, gücünü ise Intel Core i7-12700 işlemcisinden alıyor.

Dayanıklılık ve güvenlik ön planda

SECC çelik materyalden üretilen kompakt cihaz, ince olmasına rağmen dayanıklılığı ile öne çıkıyor. ABD askeri dayanıklılık (MIL-STD-810H) standartlarının tamamını karşılayan D7 SFF, yıllarca kullanıma ve yıpranmaya karşı dayanıklı olduğunu kanıtladı. Cihaz, %100 katı hal kapasitörleri ve özel tasarım ASUS anakartları ile geleneksel kapasitörlerden iki kat daha uzun bir kullanım ömrüne sahip. Küçük yapısına rağmen bir o kadar da güçlü çözümler sunan D7, eşzamanlı veri izleme ve çoklu görevler için dört adede kadar harici ekrana bağlanabiliyor. ExpertCenter D7 SFF, hassas verilere sahip dosyaların korunmasını sağlamak için, Kensington kilit yuvası, isteğe bağlı TPM 2.0, akıllı kart okuyucu gibi kurumsal düzeyde güvenlik özellikleri taşıyor.

Her yere sığabiliyor

Kurumsal iş alanlarında, küçük işletme ofislerinde, sınıfta, perakende tesislerinde ve farklı alanlarda kullanım için elverişli olan oldukça kompakt bu masaüstü cihaz, yatay veya dikey olarak konumlanabiliyor. Döndürülebilir kasa, bakım ve yükseltme için tamamen açılabiliyor ve yan panelleri kolayca çıkarılabiliyor. 3,5 inç HDD yuvası kullanıcıların sabit diskleri hızla değiştirmesine veya yükseltmesine olanak tanıyor. Ayrıca işletmelerin ihtiyaçlarına uygun, kapsamlı bağlantı sağlamak üzere 11 USB bağlantı noktası, COM bağlantı noktası gibi hem yeni hem de eski cihazlar için çeşitli G/Ç bağlantı noktaları içeriyor.

D7, geleceğe de duyarlı

Çevreye ve geleceğe son derece duyarlı olan cihaz, Elektronik Ürünleri Çevre Açısından Değerlendirme Aracı (Electronic Product Environmental Assessment Tool-EPEAT) tarafından layık görülen Gümüş derecesiyle, üretiminde çevre üzerindeki etkisini azalttığını da kanıtlıyor. Gelişmiş güç verimliliği için 80 PLUS Platinum veya 80 PLUS Bronze sertifikalarına da sahip olan D7, kullanıcıların diğer bilgi işlem çözümlerine kıyasla enerji kullanımını ve maliyetlerini daha fazla azaltmasını sağlıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ