Zirvede Haber

MEMLEKET BURSA; “20 Yılda Türkiye’yi Betona Gömmekten Başka ne Yaptılar!”

MEMLEKET BURSA; “20 Yılda Türkiye’yi Betona Gömmekten Başka ne Yaptılar!”

Memleket Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığının 1. Olağan Kongresinde Cevdet Şen’in tek adaylığında İhsaniye Mahallesi Sanayi Caddesi’nde gerçekleştirildi. Melekler Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresinde Bursa il, ilçe başkanları ve meclis üyeleri hazır bulundu.

“ZAMMA DOYMADILAR!”

Memleket Partisi Bursa İl Başkanı Mesut Şahin; “Yine mi zam gelmiş diyerek uyandığımız günleri her gün yaşıyoruz. Vicdanı hür nesiller yetiştirmek yerine, gençlere millet bahçeleri adı altında “yatıp yuvarlanın” dendiği günleri maalesef hep birlikte yaşıyoruz. Doğudan girişin serbest, batıdan çıkışın yasak olduğu günleri hep birlikte yaşıyoruz. Taciz, tecavüz ve intiharların her geçen gün arttığı dönemdeyiz. Önce dostum Esed diyoruz, sonra düşmanım Esad diyoruz. 20 yıllık iktidarda aklınıza gelebilecek bütün alanlarda başarısız bir süreç işleten bir iktidar var. Bu ülkeyi ikiye böldüler. Bir tarafta hilafet ve saltanat sevdalıları.  Öteki yanda Cumhuriyet ve Atatürk Sevdalıları… Bu hilafet ve saltanat sevdalıları her geçen gün halkın sesini kısmaya çalışıyorlar. Diğer taraftan biz Atatürk sevdalıları buna karşın bir mücadele içerisindeyiz. Onlar ülkeyi kaderiyle baş başa bırakırken biz Bandırma Vapuru’nda milli mücadeleyi başlatıyorduk. Sizin bütün baskılarınıza rağmen bütün Atatürk sevdalıları ayaktadır. Bizler yani, en yeni, en güzide, ve yakın gelecekteki en güçlü partisi Memleket Partisi buradadır. Genç arkadaşlarım, Umutlarınıza güvenin ve yeşertin.” Dedi.

“NİLÜFER MEMLEKET’TİR!”

Memleket Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Cevdet Şen, “Bizle partimizin örgütlenme hızına ayak uydurarak, Nilüfer’de siyasi çalışmalarımıza başladık. Partimizi Nilüfer İlçemize tanıtmak ve büyütmek için tüm gayretimizi gösterdik. Çok büyük bir onur ve heyecanla çalıştığımız bir yılın sonunda olağan kongremizi yapıyoruz. Çeşitli nedenlerle kongremizin yapılması gecikti ancak bu bizi çalışmaktan geri bırakmadı. Nilüfer ilçesi ‘inde partimizin gücünü ispat edeceğiz. Ben inanıyorum” diye konuştu.

Parti Meclis Üyesi Ruşen Sever; “Partimizin varlığını 81 il’de hissettirmek için Genel Başkanımız sayın Muharrem İnce’nin verdiği savaşı Bursa’da da vermeniz için bizlerde sizlerde ateşten gömleği giymelisiniz. Ben kendime düşen payı aldım. Memleketimizi ayağa kaldırmanın başka yolu yok. Sen yoksan bir eksiğiz!” dedi.

Memleket Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu listesi şöyle;

Bircan Karakaya

Ayşen Arslan

Aslı Kanatlar

Muzaffer Şanlı

Hakan Süder

Selim Kaplanoğlu

Beste Nur Oza

Buğra Aktaş

Ahmet Kırcıman

Nazan Bozan

İlhan Dağlı

Umar Batınay Ereğilmez

Saime Evren

İbrahim Kadat

Vildan Akkaya

Behçet Akçam

Harun Gürgen

Emine Eriş

Öte yandan Mesut Şahin önceki gün Yıldırım Örgütü ile vedalaşarak; “Memleket Partisi Yıldırım İlçe Başkanlığı’mızın olağan yönetim kuruluna son kez ilçe başkanı olarak katıldım. Her son gibi buda biraz hüzünlü oldu. Tüm arkadaşlarıma, kuruluştan buyana şahsıma gösterdikleri ilgi, saygı ve sevgi için sonsuz teşekkür ediyor ; bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum.” Paylaşımında bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ