Zirvede Haber

” Eşsiz termal kaynakların zenginliği ile göz alıcı bir doğada, sağlık ve huzur arayan seçkin tatilcilerin buluşma noktası.’’

” Eşsiz termal kaynakların zenginliği ile göz alıcı bir doğada,  sağlık ve huzur arayan seçkin tatilcilerin buluşma noktası.’’
Eti,Frig ve Roma uygarlıklarından antik çağda Kleopatra’ya, Mevlana’dan Fatih Sultan Mehmet Hanın oğlu Sultan Cem’e ve oradan Atatürk’e kadar uzanan yaşanmış gerçek hikayesi ile orman ve dağın çevrelediği eşsiz doğada şifalı ve dualı termal suya sahip olan Çiftehan’da size özel ve lüks tasarlanmış 5 yıldızlı termal otelimizde beklentileriniz ötesinde hizmet sunmayı amaçlamaktayız.
Zarif – samimi ortamı ile Özel Yıldönümü – Düğün ve Balayı Kaçamakları için de oldukça çekici olan Al-Si Ametis Luxury Exclusive Hotel, orman ve dağ manzaralı 216 odaya sahiptir.
147 Deluxe Oda, 1 Lüks Oda, 2 Engelli Odası, 16 Deluxe Suite, 48 Deluxe Aile Suite, 1 Queen Suite, 1 King Suite ile hizmetinizdedir.
Al-Si Ametis Luxury Exclusive Hotel’in konforlu bir şekilde döşenmiş deluxe odalarında halı, bazı odalarda balkon, duş, saç kurutma makinesi, merkezi klima, minibar, müzik kanallı uydu, lcd ultra hd tv 55 inç, dijital kasa, çay-kahve setup’ı, telefon, wifi internet bağlantısı olup, ayrıca gün boyu Oda Servisi bulunmaktadır.
Çok sayıdaki salonları ve balo salonu ile kongre-konferans, seminer , banket ve düğün gibi organizasyonlarınız için bulunmaz fırsatlar sunan termal otelimizde 6700 m2 spa merkezi, aquapark, üç ayrı termal havuzlar ve açık kapalı yüzme havuzları , ısıtmalı havuzlar, fitness ve pilates, vip spa salonları, masaj ve terapileri yanısıra geniş ve şık lobimizde müzik dinletisi eşliğinde pastanemizde tatlı anlar yaşarsınız.
A la carte restoranı, açık büfe uluslararası mutfak sunumu ve yerel lezzetleri ile hoşça vakit geçireceğiniz otelimizde eğlenmeniz için oyun salonları, çocuk kulübü, etkinlikler, hobiler, sinema ve diskotek hizmetinizdedir.
Bol oksijenli Otelimiz çevresinde doğa yürüyüşleri, bisiklet turu, tarihi ve kültürel geziler yapabilir ve huzurlu ortamda zindelik kazanabilirsiniz.
Çiftehan’ın suyu şifalı ve dualıdır
Çiftehan kaplıcasında Çelikli ve kükürtlü adıyla bilinen iki ana kaynak vardır. Fizik –Kimyasal özellikler ve etkili olduğu Su sıcaklığı 49C – 52C. PH değeri 7,5 – 7,8 olan Çiftehan kaplıca suları, Sülfatlı, Klorürlü, Sodyumlu ve Kalsiyumlu bir birleşime sahiptir.
Romatizma ağrılar, eklem kireçlenmesi, cilt hastalıklarında geçerlidir. Bel fıtıkları ve buna bağlı siyatik ağrılar, ağrılı kadın hastalıkları, kadınların enfeksiyon şekline bağlı olarak süre gelen akıntılar, spast ağrılar, karın içinde spazmla doğan ve lejyona bağlı olmayan sendromlar, böbrek taşlarının düşmesinde üreten üzerinde etkisi vardır. sinirsel hastalıklar, deri, kadın, beslenme bozukluğu gibi hastalıklara olumlu etki yapar.
Çiftehan kaplıca suları toplam olarak 2066 mg/litre eriyik mineral değerine sahiptir.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ