Zirvede Haber

Yıldırım’da Rüzgar İYİ’lerden Esiyor!

Yıldırım’da Rüzgar İYİ’lerden Esiyor!

Bursa da her ilçe de yoğunluk gözlenirken, Yıldırım da delege seçimleri için sandık başına gelen İYİ Parti Yıldırım üyeleri, salona sığmayacak yollarda uzun kuyruklar oluşturdu. İYİ Parti kongreler öncesinde delege seçimleri başladı. Üyeler sandık başına sefer görev emri için gidiyor. Bursa’nın en kalabalık ikinci ilçesinde Selimzade mahallesi Kurtuluş caddesi Ezgim Düğün Salonunda İYİ Partinin 3200 üyesi 69 mahallede saat 13,00_17,00 arasında 400 delegelik için başvuran 690 kişi kıyasıya yarışacak.

Mevcut İlçe Başkanı Kemal Ataç’ın tekrar aday olmayacağı İlçe Kongresinde; Delege Seçimlerine gözlemci olarak katılan GİK Üyesi Nazlı Sever’in Divan Başkanlığında devam ediyor. İlçe Kongresinde daha önce adaylığını açıklayan Belediye Meclis Üyesi Serkan Beklen ve Güven Turan’ı coşkusu bol bir seçim bekliyor.

İlçe Başkanı Kemal Ataç; “İYİ Partinin çok daha güçlü çıkacağına inandığımız kongremizde birliğimiz güçlenecek.” dedi.

Adaylığını açıklayan Serkan Beklen; ” Yıldırım İYİ olsun diye çıktığımız bu yolda partimizdeki coşkuyu üst segmene çıkartacağız.” dedi.

Diğer aday Güven Turan; “Demokrasimizin temel kuralı tabanın azmini yönetim kadrolarına aktarmaktır. Yıldırım’da farkı hissedeceksiniz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ