Zirvede Haber

Cumhuriyet yarışına, “Sarı Güç” desteği

Cumhuriyet yarışına, “Sarı Güç” desteği

Piyasaya çıktığı ilk günden itibaren tüketicilerin beğenisini kazanarak pazar lideri konumuna yükselen Asperox, pedalların mücadelesini desteklemeyi sürdürüyor. Asperox Sarı Güç bu kez de “29 Ekim Beykoz Cumhuriyet Kriteryumu”na verdiği destekle, 99. yıl anısına sporcuların gücüne güç kattı.

Cumhuriyet’in 99. yılı coşkusu, bisiklet sporcularının yarıştığı “29 Ekim Beykoz Cumhuriyet Kriteryumu”yla taçlandı. Türkiye’nin en büyük spor ormanı unvanına sahip Beykoz Spor Ormanı’nda organize edilen kriteryumda, toplamda 200’e yakın milli ve amatör sporcu cumhuriyet için pedal çevirdiler. Daha temiz ve daha sağlıklı bir dünya için Temizlik Sponsoru olarak organizasyona destek veren Asperox Sarı Güç, Beykoz Spor Ormanı’nın ve yüzlerce sporcunun bisiklet temizliğini üstlendi.

Sporcuların hayatlarını kolaylaştırarak spora ve spor severlere destek olmaya devam edeceklerini belirten Beyaz Kağıt Pazarlama Müdürü Zeynep Kahraman; “Türkiye Motosiklet Fedarasyonu ve Türkiye Bisiklet Federasyonu himayesi altındaki yarışları temizlik sponsoru olarak destekliyoruz. Zorlu parkurlardaki toz, toprak, çamur ve yağların üstesinden gelerek yarışçılarımıza zaman ve ekstra güç kazandırıyoruz.

Bu kez de, spora verdiği destekle ve Türkiye’nin en büyük spor ormanını inşa etmesiyle tanıdığımız Beykoz Belediye’sinin düzenlediği kriteryumdayız. Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadığımız böylesine özel bir etkinlikte bize yer açtığı için Beykoz Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ