Zirvede Haber

Yeni kurulmuş ve hiçbir finans kaynağı olmayan bir derneğiz

Yeni kurulmuş ve hiçbir finans kaynağı olmayan bir derneğiz

Bursa, Samsun ili ve 19 Mayıs İlçesi arasında dayanışmanın arttırılmasına katkıda bulunmak için kurulan Bursam Bursalılar Derneği Kongresi Beşevler Dernekler Yerleşkesinde yapıldı.

Bursam Bursalılar Derneği Kongresi yapıldı

MEMET CAN YEŞİLBAŞ / BURSADA BUGÜN

Beşevler Dernekler Yerleşkesinde Bursam Bursalılar Dernek kongresi yapıldı.

Kongrede, Bursam Bursalılar Derneği Başkanı Erdinç Ceylan’ın konuşmasından satır başları şöyle;

Derneğimizin yönetim kurulu olarak, derneğimizin yeniden kurulduğunu anlatmaya çalıştık. Çeşitli derneklerle ortak çalışmalar yaptık. Sosyal ve çevre çalışmalarına imza attık. Bursa Belediye başkanlarından ve iş adamlarından derneğimize destek verenler oldu. Ankara’da da bir dernek kurulmuştu Ankara’daki Bursalı bürokratlarla çeşitli çalışmalar yaptık. Bu ortaklıklara devam edeceğiz. Farklı ülkeler, şehirlerle ortaklık kurmak istiyoruz. Amacımızdan kopmadan bu projeleri gerçekleştireceğiz. Sadece tekrar kuruluş amacımız anlatmak istiyoruz. Sosyal örgütlere ve kamu kuruluşlarına bunları anlatıyoruz.

DERNEĞE KATKI SUNABİLECEK ARKDAŞLARLA BİRLİKTE OLMAK İSTİYORUZ

Yeni kurulmuş ve hiçbir finans kaynağı olmayan bir derneğiz. Arkadaşlarımızın maddi ve manevi desteğini aldık. Yeni seçilecek yönetim 3 yıl için seçilecek ve bu 3 yıl için tahmini bir bütçe raporu oluşturduk. Tabii buna bağlı kalınmak zorunda değil, aşağıda inebilir, yukarıda çıkabilir. Önümüzdeki dönemde yapıyı biraz daha büyütüp 3 yıl içinde toplam 57 bin lira gibi tahmini bağış elde etmeyi planlıyoruz. Bu parayı, toplantı giderleri, posta giderleri, kırtasiye giderleri gibi giderlere kullanacağız. Gerçekten derneğimize katkı sunabilecek arkadaşlar ile birlikte olmak istiyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ