Zirvede Haber

MHP MUDANYA; Bütçe Mudanyalıya mı yarayacak yoksa Tele 1, Halk TV ve KRT ye mi yarayacak?

MHP MUDANYA; Bütçe Mudanyalıya mı yarayacak yoksa Tele 1, Halk TV ve KRT ye mi yarayacak?

MHP Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler; belediyeyi topa tuttu! Seymenler; “Ülke için gitgide bir milli güvenlik sorunu olma yolunda koşarak ilerleyen CHP’nin Mudanya’ya da hayrı yok. CHP’li Mudanya Belediye Başkanı Mudanya’nın kronikleşmiş sorunu haline geldi. İlgi yok, istişare yok, planlama yok, icraat yok, hizmet yok. Eylül ayı meclis toplantısıyla Mudanya Belediyesi’nin 145,5 milyon lira olan bütçesi ek bütçe talebiyle 195,5 milyon lira arttırılarak 341 milyon lira oldu. Bunun yanı sıra Mudanyalının malı Mudanya’da kalacak deyip aksini yapan Hayri Türkyılmaz belediye mülklerinin satışından tahmini 68 milyon lira, vatandaşa kesilecek cezalardan da 30 milyon lira gelir bekliyor.

Peki bu büyük bütçe doğru kullanılabilecek mi? Mudanya’ya çiçeklik almasını beceremeyen, aldığı saksıları koyacak yer bulamayıp pazaryerinde saklayan Hayri Türkyılmaz’ın bu paraları yönetmesi mümkün mü? Bu bütçe Mudanyalıya mı yarayacak yoksa Tele 1, Halk TV ve KRT ye mi yarayacak? Sekiz yılın sonunda zemini çöken ve hatalarla dolu Yıldıztepe projesi, virane haldeki Cumhuriyet Parkı gibi sayısız örneklerle bu bütçenin Mudanyalıya ne kadar faydasının dokunacağı tartışma konusu.

Peki sizce CHP’li Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın Mudanya’ya hizmet etmek gibi bir derdi var mı? Büyükşehir Meclis toplantılarına gitmeyip Mudanyalının ihtiyaçlarını konuşmayandan ne hayır gelir. Görüyoruz ki Hayri Türkyılmaz’ın derdi ve gündemi Mudanya değil. Onun derdi Kılıçdaroğlu, İmamoğlu, Kaftancıoğlu ve Kayışoğlu gibi isimlerle aynı fotoğraf karesine bol bol girebilmek. Velhasılıkelam bu CHP’den Mudanya’ya da, memlekete de hayır gelmez.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ