Zirvede Haber

İYİ YENİŞEHİR; “AFŞAR İYİ OLMAYI HAK EDİYOR” DEMİŞTİK.

İYİ YENİŞEHİR; “AFŞAR İYİ OLMAYI HAK EDİYOR” DEMİŞTİK.
“Birkaç gündür Afşar’lı hemşehrilerimizden yoğun bir şekilde teşekkür telefonları alıyorum. Bu sebeple ahde vefa gösteren tüm Afşar’lı dostlarıma minnetlerimi sunuyorum.” İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel; yaptığı açıklamada;  “Bizleri yakından takip edenlerin bildiği gibi İYİ Parti teşkilatı olarak geçtiğimiz haftalarda Afşar’lı kardeşlerimizin daveti üzerine kendilerini ziyaret ederek dertlerini dinlemiş, yıllardır yetkililere defalarca ilettikleri halde çözülemeyen sorunlarını hem Yenişehir hem de Büyükşehir de ki yetkililere ileteceğimizi, farklı platformlarda dile getirip çözüme kavuşturmaya çalışacağımıza dair kendilerine söz vermiştik.”
BUNLAR DAHA FRAGMAN, YENİŞEHİR’DE İYİLİK FİLMİ DAHA BAŞLAMADI.
Özel; “Ziyaretimiz sonrası İYİ Parti olarak Yenişehir Belediyesine verdiğimiz önerge ve Büyükşehir Belediyesine bizzat giderek yetkililerle yaptığımız birebir görüşmeler sonrası, Afşar Mahalle halkının iki büyük isteği olan mezarlık duvarlarının yapılması ve Uğurkent sitesinin arkasına giden ara yola asfalt çalışması yapılması işleri, Elhamdülillah artık yapılmaya başlandı.
Yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz. Ara yolun asfaltlanması çalışmaları kapsamında yolda kalan elektrik direğinin kaldırılması ile ilgili UEDAŞ ve Büyükşehir yetkilileri ile de görüştük.
Defalarca talep edilmesine rağmen yıllardır yapılmayan bu hizmetlerin İYİ yöntemlerle artık yapılıyor olmasından dolayı Afşar Mahallemize tekrar hayırlı olmasını diliyor, sorunlarının çözümü için bizlere güvenen hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. #azkaldı. Bunlar daha fragman, Yenişehir’de İYİLİK filmi daha başlamadı.” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ