Zirvede Haber

İYİ YENİŞEHİR; “Ülkemizin huzura, barışa kavuştuğu İYİ günlere kavuşacağımıza olan inancımız tamdır!”

İYİ YENİŞEHİR; “Ülkemizin huzura, barışa kavuştuğu İYİ günlere kavuşacağımıza olan inancımız tamdır!”

Yenişehir’de aşureye İYİ ilgi! İYİ Parti İlçe Başkanı Ercan Özel; “İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanlığımızın düzenlediği Aşure ikramına halkımızın göstermiş olduğu ilgi gerçekten görülmeye değerdi. Davetimize icabet eden hemşehrilerimiz birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneğini sergilediler.

İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanımız İsmail Karaman, Orhaneli İlçe Başkanımız Mümtaz Arslan, Yenisehir’de ki siyasi parti başkanlarımızın, muhtarlarımızın, esnaflarımızın ve hemşehrilerimizin katılarak aşuremize bereket kattıkları program, oldukça yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Aşure programına katkı koyan emek veren tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.
Ülkemizin huzura, barışa kavuştuğu iyi günlere kavuşacağımıza olan inancımı yineliyorum. Biz İYİ’ler olarak bu noktada elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz. Bugünlerin manevi havasının, arzu ettiğimiz birlik, beraberlik ve kardeşliğimize katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum.
Aşure günü dolayısıyla; bolluk, bereket ve huzurun eksik olmadığı bir dünyada, islam medeniyetinin ve tüm insanlık aleminin birlik içinde bir arada yaşamalarını temenni ediyorum.
Farklılıkları bir araya getirerek eşsiz bir lezzetin ortaya çıktığı aşure, bize ders almamız gereken birçok mesaj veriyor aslında Aşure’nin verdiği birlik mesajını alabilmek duasıyla… Cenab-ı Hakk hayrımızı, aşuremizi, tutulan oruç ve ibadetleri kabul etsin. Başta Hz. Hüseyin olmak üzere, Kerbela şehitlerimize rahmet olsun, ruhları şad olsun inşallah.” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ