Zirvede Haber

YENİDEN REFAH KESTEL; “Soframızdaki Ekmeğimizi Paylaşmak İstedik!”

YENİDEN REFAH KESTEL; “Soframızdaki Ekmeğimizi Paylaşmak İstedik!”

Çok çalışıyoruz yorulduğumuzda koşacağız daha çok çalışacağız ve en kısa zamanda milletimize hizmet için iktidar olacağız

Genç Refahlılardan Manidar Etkinlik

Yeniden Refah Partisi Kestel Gençlik Kolları insana dokunan bir etkinliğe daha imza attı. İlçe merkezinde her gün ucuz ekmek kuyruğunda saatlerce bekleyen vatandaşa ikramda bulunuldu.

Kestel ilçesi’nin partili partisiz herkes tarafından takdir edilen Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanı Utku Coşkunova, yönetimiyle birlikte sabahın erken saatlerinde ekmek kuyruğunda bekleyen Kestellilere ikramda bulundukları çalışmayla hemşehrilerinin bir kez daha takdirini topladı.

Yeniden Refah Partisi Kestel gençlik Kolları Başkanı Utku Coşkunova genel başkan Fatih Erbakan’ın selamlarını ileterek sundukları ikramla yaptığı açıklamada ‘Yeniden Refah Partisi iktidarında ekmeği tüm Türkiye’de ucuza verilmesini sağlayarak milletimizi bu çileden kurtaracağız’ dedi.

Utku Coşkunova, ‘Kestelli hemşehrilerimiz sabahın erken saatlerinden itibaren saat 9:00’da açılacağını bildikleri ekmek satış yerleri önünde sıraya giriyorlar. Tespit ettiğimiz kadarıyla nöbetleşe kuyrukta bekleyenler var. İnşallah iktidarımızda aynı 54. başbakan Erbakan Hocamızın yaptığı gibi tüm Türkiye’de ekmeği hesaplayıp en uygun fiyattan milletimize sunacağız. O zaman ekmek 15 TL olmuştu. Alıcı da satıcı da memnun kalmıştı.

Çok çalışıyoruz yorulduğumuzda koşacağız daha çok çalışacağız ve en kısa zamanda milletimize hizmet için iktidar olacağız’ şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ