Zirvede Haber

NİLÜFER’DEN BURSA FUTBOLUNA YENİ BİR NEFES

NİLÜFER’DEN BURSA FUTBOLUNA YENİ BİR NEFES

Profesyonel ve amatör liglerdeki gruplarıyla sporun birçok branşında kenti muvaffakiyetle temsil eden Nilüfer Belediyespor, futbol branşını tekrar faaliyete geçirdi. Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü ismiyle Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) çaba edecek olan mavi yeşil beyazlı takımda teknik takım ve futbolcular için imza merasimi düzenlendi. Kontratlarını imzalayan teknik heyet ve atletler, yeni dönem hazırlıklarına da süratli başladı.

Her yaştan insanı sporla buluşturan, sporun farklı branşlarında Ulusal Takım’a başarılı atletler kazandıran, amatör ve profesyonel liglerde yer alan ekipleriyle kenti muvaffakiyetle temsil eden Nilüfer Belediyespor, futbol branşını yine faaliyete geçirdi. Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü ismiyle çaba edecek olan mavi yeşil beyazlı grup, futbol kenti Bursa’ya yeni bir soluk getirecek. Birebir vakitte Nilüfer Belediyespor İdare Şurası Üyesi olan Tamer İşler başkanlığında yoluna devam edecek olan Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü’nde, teknik takım ve oyuncular da belirlendi. Nedim Vatansever’in teknik yöneticiliğini yapacağı mavi yeşil beyazlı takım, 22 oyuncu transfer ederek takımını da oluşturdu. İdmanlarını Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde yapacak olan mavi yeşil beyazlı takım, lig maçlarını da Beşevler Mahallesi’ndeki bini kapalı 5 bin 900’ü açık olmak üzere toplam 6 bin 900 seyirci kapasiteli Nilüfer Belediyesi İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda oynayacak. Şampiyonluk gayesiyle kurulan ekipte teknik heyet ve atletler, Nilüfer Belediyesi İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda gerçekleştirilen imza merasiminde kontratlarını imzaladı. İmza merasiminde konuşan Nilüfer Belediye Futbol SK Lideri Tamer İşler, altyapı, yanlışsız idare ve oyuncularla ekibi üst liglere taşımaya çalışacaklarını vurguladı. Maksatları olan bir proje grubu olduklarına dikkat çeken Tamer İşler, karakterli ekip, karakterli oyuncu, karakterli idare modeli ve pak bir futbolla ses getireceklerinin altını çizdi. İşler, “Öncelikle bize her mevzuda büyük dayanak veren ve daima yanımızda olan Nilüfer Belediye Lideri Sayın Turgay Erdem’e teşekkür ediyorum. Nilüfer Belediyespor bünyesinde futbol ekibini bu sene dahil ettik. Siz pahalı oyuncularımız bu sene daima beraberiz. İnşallah hoş bir dönem geçiririz. Sakatsız, sıhhatsiz. Bursa kenti futbolu seven bir kent. Sizlerin, teknik heyetin katkılarıyla inşallah üst liglere çıkmayı hedefliyoruz. İdare ve belediye olarak her vakit arkanızdayız. Kulübümüzün, hakikat idare biçimiyle örnek olacağına inanıyorum. Hakikat beşerlerle çalıştığımızı düşünüyorum. Amaçlarımız yüksek. Her an herkese ulaşabilirsiniz. Aile ortamını oluşturacağız. Fikrimiz, bakış açımız ses getirmek. Lig şiddetli fakat benim için en kıymetli şey pak bir futbol oynanması. Karakterli oyuncu, karakterli kadro, karakterli idare. Modelimiz bu. Daha fazla ses getireceğiz. Tenkitler elbette olacak. Negatif gördüklerimizi olumluya çevirmeye çalışacağız. Bu grubu, hocalarımız bir ortaya getirdi. Ekiple, idareyle ve teknik heyetle buradan bir başlangıcın olacağına inanıyorum. Hepinize muvaffakiyetler diliyorum” diye konuştu.

Şampiyon kent Bursa’da, şampiyon lider İbrahim Yazıcı’nın ismini taşıyan stadyumda maçlarını oynayacaklarını hatırlatan Tamer İşler, “İnanıyorum ki başarımızla Bursa’da ses getireceğiz. Bu kent bir kere şampiyon ekip çıkarttı. Merhum lider İbrahim Yazıcı onun öncüsüydü. Umarım O’nun ismini taşıyan stadyumda biz de bir ışık daha yakıp, şampiyonluklar yaşarız. Herkesin terinin son damlasına kadar o çabayı göstermesini istiyorum. Alanda onu görelim. Daima birlikte hoş yerlere geleceğiz. Bu yolun sonu şampiyonluk olsun. Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü, Bursa kentine bir kıymet katacaktır” dedi.

Altyapıya büyük ehemmiyet verdiklerini belirten Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü Lideri Tamer İşler, futbola başarılı atletler kazandıracaklarını söyledi.

Kendilerine büyük imkanlar sunulduğunu belirten Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü Teknik Yöneticisi Nedim Vatansever de, son maç, son dakika ve son top yere düşene kadar çaba edeceklerine dikkat çekti. Dönem hazırlıklarına başladıklarını belirten Vatansever, “Allah şampiyonluk dolu dönem yaşamayı nasip etsin. Ailemize katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü kadro kaptanı Onur Alkan da kaliteli ve karakterli oyunculardan oluşan bir takımın oluştuğunu, her şeyin üstesinden gelebilecek güçte olduklarını vurguladı. Alkan, “Hedefler doğrultusunda ilerleyip, her maça başka konsantre olacağız. Sonunda da zafere ulaşacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ