Zirvede Haber

“Her şeyiniz skandal. Utanın be!”

“Her şeyiniz skandal. Utanın be!”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın günler önce Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde uygulanacağını duyurduğu indirim bugün itibarıyla başladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tepki gösterdi. Geçtiğimiz yıl market sahibi ve yöneticilerine yazdığı mektubu paylaşan Kılıçdaroğlu, indirim tutarını eleştirerek “Her şeyiniz skandal. Utanın be!” ifadelerini kullandı.

Market indirimi sonrası Kılıçdaroğlu’ndan sert sözler!

MARKET SEKTÖRÜNE YAZDIĞI MEKTUBU PAYLAŞTI

Kılıçdaroğlu, Twitter’dan geçtiğimiz yıl 29 Kasım’da market sahibi ve yöneticilerine yazdığı mektubun görselini paylaşarak açıklamada bulundu.

FFlhLXDWYAg0E2P

Açıklamasında Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde uygulanan indirim tutarı üzerinden tepki gösteren Kılıçdaroğlu, paylaşımında sert ifadeler de kullandı.

“20-30 KURUŞLUK İNDİRİMLER YAPILDI”

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı şu şekilde:

  • Ben perakendecilere indirim talebi mektupları yazarken, sen 10 ay seyrettin Erdoğan. Millet burnundan soluyor, sen indirim yalanları söylüyorsun. Yapıla yapıla 20-30 kuruşluk indirimler yapıldı. Her şeyiniz skandal. Utanın be!
  • Şunu hiç kimse unutmasın. Burada suç perakendecilerin değil; ekonomiyi yerle bir eden, üretimi bitiren Saray iktidarınındır.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ