Zirvede Haber

SPX DAĞYENİCE ULTRA TRAIL COPA’NIN ALTIN SPONSORLUĞUNDA GERÇEKLEŞTİ

SPX DAĞYENİCE ULTRA TRAIL COPA’NIN ALTIN SPONSORLUĞUNDA GERÇEKLEŞTİ

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen SPX Dağyenice Ultra Trail 2022, 1500 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. COPA Isı Sistemleri’nin altın sponsor olduğu maratonda 4 ayrı parkurda koşan sporcular, Bursa Dağyenice Göleti’nin eşsiz manzarasının tadını çıkardı.

Spora ve sporcuya destek veren COPA Isı Sistemleri’nin altın sponsor olduğu SPX Dağyenice Ultra Trail 2022, 4 Haziran’da gerçekleşti. Türkiye’nin en özel rotalarından biri olan Dağyenice Göleti’nin eşsiz manzarasında gerçekleşen ultra maratonda koşan 1500 sporcu 6K, 13K, 32K ve 59K olarak toplamda 4 parkurda ter döktü. Sporcular, göl manzaraları eşliğinde patikalardan koşarken aynı anda doğanın da tadını çıkardı.

Yarış sonunda göl kenarında toplanan sporcular, çeşitli etkinliklerle müzik eşliğinde keyifli anlar yaşadı. Dağyenice’den başlayıp birbirinden güzel üç gölün manzarası eşliğinde gerçekleşen SPX Dağyenice Ultra Trail 2022’de dereceye girenlere ödülleri törenle verildi. 6K Göl Parkuru genel klasman erkeklerde birinci Edis Emiroğlu, kadınlarda ise Ahu Kaya oldu. 13K Ateş Parkuru’nda ise erkeklerde birinci Hamza Karakaş olurken, kadınlarda ise Ayşegül Akdoğan birinciliği elde etti. 32K Su Parkuru’nda ise erkeklerde ilk sırayı Can Ayaz, kadınlarda ise Tülin Okyay aldı. Ayrıca COPA çalışanlarından oluşturulan Copa Running Team’de 70 kişilik koşu takımıyla maratonda yerini aldı.

Törende ayrıca tüm parkurlardaki 40-,40+,50+ ve paralimpik kategorilerinde dereceye girenler de ödüllendirildi. COPA Isı Sistemleri ise yarışmada ter döken sporculardan bir kişiye klima hediye etti.

“Şehrimizin birçok branşındaki spor kulüplerine ve sporcularına destek verdik, vermeye de devam ediyoruz.”

Sporun ve sporcunun yanında olmayı önemsediklerini ifade eden COPA Isı Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Besler; “Bursalı bir şirket olarak, büyüdüğümüz, geliştiğimiz ve dünyaya açıldığımız bu topraklara hizmet etmenin sorumluluğunu taşıyoruz. Şirketimiz, şimdiye kadar şehrimizin birçok branşındaki spor kulüplerine ve sporcularına destek verdi, vermeye de devam ediyor. Bu yıl da Bursa’nın doğa harikası yerlerinden biri olan Dağyenice Göleti’nde gerçekleşen SPX Dağyenice Ultra Trail 2022 organizasyonunun bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bursa’ya katma değer sağlayacağına inandığımız bu projenin içerisinde yer almak bizim için gurur verici oldu. Koşuda, yurt içinden ve yurt dışından 1500 sporcu yer aldı. Hatta bunların içerisinde önemli milli atletler de yer aldı. Bu önemli organizasyonun hayata geçmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

“Koşu ve doğa tutkunlarını desteklemekten dolayı çok mutluyuz.”

Bu tür organizasyonların doğayla içe içe olmasının önemine vurgu yapan COPA Isı Sistemleri Genel Müdürü Oktay Erdinç: “COPA olarak şehrimizin ev sahibi olacağı SPX Dağyenice Ultra Trail 2022’nin altın sponsoru olduk. Katılımcılar hem doğa ile hasret giderdi hem de keyifle spor yaptı. Dağyenice Göleti, ziyaretçilerine eşsiz bir doğa deneyimi sundu. COPA olarak koşu ve doğa tutkunlarını desteklemekten dolayı çok mutluyuz. Paydaşlarımıza, şehrimize ve ülkemize fayda sağlayacak projelerin içinde yer almaya devam edeceğiz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ