Zirvede Haber

YILIN EN RENKLİ KOŞUSUNDA POLİSAN İMZASI İSTANBUL’UN EN RENKLİ KOŞUSU POLİSAN KANSAİ BOYA SPONSORLUĞUNDA GERÇEKLEŞTİ

YILIN EN RENKLİ KOŞUSUNDA POLİSAN İMZASI   İSTANBUL’UN EN RENKLİ KOŞUSU POLİSAN KANSAİ BOYA SPONSORLUĞUNDA GERÇEKLEŞTİ

2022’nin en renkli ve en eğlenceli yarışı “İstanbul’u Koşuyorum” Asya Etabı, Polisan sponsorluğunda, Colour Run konseptiyle Üsküdar’da gerçekleştirildi. Yaklaşık 5.000 kişinin katıldığı koşu renkli görüntülere ve eğlenceli anlara sahne oldu.

Üsküdar, 15 Mayıs’ta çok renkli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor İstanbul’un düzenlediği “İstanbul’u Koşuyorum” etkinliklerinin ilk yarışı olan “Asya Etabı” 15 Mayıs Pazar günü Üsküdar’da gerçekleşti. Polisan Kansai Boya sponsorluğunda “Colour Run” konseptiyle gerçekleşen koşuda sporcular tişörtlerini X1 Art hobi boyaları ile renklendirirken parkurda püskürtülen renkli boyalar da sporculara motivasyon sağladı.

Her bir etabı İstanbul’un sembol noktalarında gerçekleştirilen “İstanbul’u Koşuyorum” yarışlarının 2022’deki ilk yarışı olan Asya Etabı, Üsküdar’da Polisan Kansai Boya’nın katkılarıyla “Colour Run” konseptiyle koşuldu. Katılımcıların 5K ve 10K kategorilerinde yarıştığı koşuda, parkurun belirli noktalarında sporculara tüplerle renkli boyalar püskürtüldü. “İstanbul’u Koşuyorum” Asya Etabı’na, 42 farklı ülkeden 119 yabancı sporcu katıldı. Birbirinden eğlenceli anlara sahne olan yarışta sporcuların dereceleri elektronik zamanlama çipleriyle ölçüldü.

10K Kadınlar Genel Klasman’da Damla Çelik 37:42’lik derecesiyle birincilik ipini göğüsledi. Iuliia Zianterekova 38:29’luk derecesiyle ikinci, Suzan Tunca 40:28’lik derecesiyle üçüncü oldu. 10K Erkekler Genel Klasman’da Murat Emektar 30:28’lik derecesiyle birinci sırada yer aldı. Mestan Turhan 30:41’lik derecesiyle ikinci olurken, Ilaman Shyhnepesov 34:29’luk derecesiyle üçüncülük kürsüsüne çıktı. 5K Kadınlar Genel Klasman’da Şengül Eda Kuğu 22:26’lık derecesiyle birinciliği elde etti. Gülnaz Ayar 22:27’lik derecesiyle ikinci, Sabriye Özer ise 22:51’lik derecesiyle üçüncü oldu. 5K Erkekler Genel Klasman’da 16:46’lık derecesiyle Ahmet Tek yarışı ilk sırada bitirirken, Ömer Faruk Uğurlu 16:56’lık derecesiyle ikinci, Gürkan Çekiç 17:00’lik derecesiyle üçüncü sırada yer aldı. Polisan Holding CFO’su Tolga Üzümcü de koşuya katılanlar arasındaydı.

Yarış Polisan ile renklendi!

Koşunun boya sponsoru Polisan Kansai Boya, standında ve koşu kitinde yer alan X1 Art hobi boyaları ile sporculara tişörtlerini renklendirme ve tarzlarını yansıtma imkanı sundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ