Zirvede Haber

Ülkenin karga tulumba sürüklenişine göz yummayacağız!

Ülkenin karga tulumba sürüklenişine göz yummayacağız!

Doğru Yol Partisi, Bursa’da teşkilatlanmasını yoğun bir tempoda tamamlıyor.

17 ilçeden 14’üne ilçe başkanı atayan Doğru Yol Partisi Bursa İl Başkanlığı, ilk kongresini de Nilüfer ilçesinde gerçekleştirdi.

Kongreye MKK üyeleri, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Küçük Sanayi BESOB Tesislerinde yapılan kongrede atamayla göreve gelen İlçe Başkanı Necdet Nalıncılar güven tazeledi.

İlçe Başkanı Nalıncılar; “Nilüfer de politikayı CHP’ye iktidarı AKP’ye zincirleyen anlayışa bir son vermek için çıktığımız bu yolda tekrar teveccüh gösterdiğiniz, tekrar güven oyu verdiğiniz için teşekkür ederim. Sağolun varolun.” dedi.

Kongrenin Divan Başkanlığını yapan Genel Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Şahiner’in konuşması kongreye damga vurdu.

 

Partinin Genel Koordinatörü Şahiner; “Türkiye bugün yol ayrımındadır. Biz bunu net olarak gördük ve yola çıktık. Ülkenin karga tulumba sürüklenişine göz yummayacağız! Mayıs ayı Türkiye açısından birçok olaya gebe parti teşkilatları her duruma hazır olmalıdır.” dedi.

İl Başkanı Mehmet Hamaloğlu da kongrede yaptığı konuşmada, “Kır Çiçekleri sadece güneşi gördüğü zaman açmaz! Bizde ülkeden yükselen çığlığı duyduk ve o çığlığa sessiz kalamadık. Siyasete baba ocağı ana kucağı olan partimizin teklifine evet diyerek tekrar sahalara döndüm. Bursa’da artık siyaset bizimle renklenecek. İktidarın 20 yıllık esaretine biz son vereceğiz. İktidarın 20 yıllık saltanatına son noktayı Doğru Yol Partisi koyacaktır. Her gün üye kaydediyoruz. Bizimle yürü Bursa!” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ