Zirvede Haber

Yeğit’den Turizm Vurgusu

Yeğit’den Turizm Vurgusu

Türkiye Değişim Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Kader Yeğit’den Turizm Vurgusu Türkiye Değişim Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Kader Yeğit turizm haftası münasebetiyle açıklamalarda bulundu.

Kader Yeğit turizm haftasının önemini şu sözlerle ifade etti : “Toplumda turizm bilincini geliştirmek, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla ülkemizde her yıl 15-22 Nisan tarihleri “Turizm Haftası” olarak kutlanmaktadır.Turizm, iş istihdamı ve kazandırdığı ekonomik gelirleri ile ülkelerin gelişmesini ve kalkınmasını sağlayan sektörlerin başında yer almaktadır.

Turizm, ülke ekonomisine yaptığı katkının yanı sıra, insanların ve toplumların birbirini tanımasında, kaynaşmasında ve evrensel anlamda barışın sağlanmasında da önemli bir araçtır.Bu vesileyle, turizm çalışanları olmak üzere, tüm turizm camiasının Turizm Haftası’nı kutluyor; verimli bir turizm sezonu geçirilmesini temenni ediyorum.

Gelen her turist, ekonomimize önemli bir katkı olmakla birlikte ülkemizin gönüllü bir elçisidir. Turizm Haftası kutlu olsun.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ