Zirvede Haber

Zafer Gemlik’te Nilüfer Toprakçı Damgası! “Gemlik’te Zafer Tarihi Tekrar Yazacak!”

Zafer Gemlik’te Nilüfer Toprakçı Damgası! “Gemlik’te Zafer Tarihi Tekrar Yazacak!”
Zafer Partisi Gemlik İlçe Kongresi; Gemlik Emin Dalkıran Kordonu Ekin Kafe’de yapıldı. Atama ile ilçe başkanlığına getirilen Nilüfer Toprakçı’nın başkanlığındaki tek liste oy birliğiyle seçildi. Toprakçı ve ekibi resmi olarak göreve başlamış oldu. Kısa sürede kuruluş aşamasını tamamlayan Zafer Partisi Gemlik İlçe Kongresinde Nilüfer Toprakçı ve ekibi 33 delegenin tamamının oylarını alarak göreve başlamış oldu. Zafer Partisi Gemlik İlçe Kongresi yoğun ilgi gördü. Siyasi Parti ve Sivil Toplum Örgütü Yöneticilerinin katıldığı kongreye Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk, Bursa İl Başkanı Halil İbrahim Aydın, GİK Üyesi Bayram Kazancı, Kurucu Yönetim Kurulu üyeleri Zafer Özkan ve Mahir Kara’da iştirak etti. Kongrenin açış konuşmasını yapan Gemlik İlçe Başkanı Nilüfer Toprakçı, yaptığı açıklamada Zafer Partisinin “Cumhur ve Millet ittifakı” dışında yer alan bir parti olduğuna dikkat çekti.
Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk; ” Zafer Partisi’nin bütün Türkiye’yi kucaklayarak gidereceğini, bu inançla Zafer Partisi kurucusu olduğunu kanıtladığını bugün gerçekleştirdiğimiz ilçe kongresiyle birkez daha ispatlamıştır. Milletin çalar saati çaldığında uyanması Zafer Partisi ile gerçekleşecektir. Türkiye’de yürürlükte olan Siyasi Partiler Kanunu ile hiçbir siyasi parti ve genel başkan tam anlamıyla demokrat olamaz, bunu iddia etmek gerçeklere aykırı, o bakımdan olabildiğince hakkaniyet, adalet ve demokrat bir tavırla yönetmeye çalışacağımız Zafer Partisi, gerçek anlamda demokrasiye geçişi iktidara geldiğinde Siyasi Partiler Kanununu değiştirerek, bireysel hak ve özgürlükleri anayasamız ile teminat altına almak için gereken tüm adımları atacağız! Zafer Partisi kurucu kadroları milletimizin bu mesajını almış ve yerine getirmiştir. Buna biz üçüncü yol diyoruz. İşte bu üçüncü ittifak, Millet ve Cumhur İttifakına rağmen kurulabilir. Zafer Partisi ittifakını Türk Milleti ile yapacaktır.” dedi.
İl Başkanı Halil İbrahim Aydın; “İktidarın yanlış politika ve uygulamalarından, sarı muhalefetin de yetersizliğinden umudunu kesmiş milyonlar artık ümit olarak Zafer Partimize yönelmiştir. Heyecanımız büyüktür. Çünkü davamız ve önceliğimiz siyasetten öte vatandır. Bu kapsamda;
-Devlet mekanizmasının tekrar toparlanması, liyakate önem verilmesi,
-Halkımızda kaybolan adalet duygusunun yeniden tesis edilmesi,
-Umutsuzluğun yerini umudun alması,
-Çalışan insanların ailelerini geçindirebilecekleri bir gelire kavuşmaları,
-Hiçbir evladımızın yurt sorunu çekmemesi,
-Saçı sakalı ağarmış büyüklerimizin emeklilik sonrası çalışmak zorunda kalmaması,
-Ve en önemli önceliğimiz olarak Suriyeli ve Afganlı sığınmacıların kendi vatanlarına Türk dostu olarak uğurlanmalarını sağlayacağız. Hedef ve ideallerimiz sadece sığınmacılarla sınırlı değildir. Ekonomiden, üretime, eğitime, her konuda hedeflerimiz bulunmaktadır. Bizler ülkemizin geleceğini kendi geleceği olarak gören bir anlayışın temsilcileriyiz. Bu kapsamda; ülkemize gönülden bağlı olan herkesi partimize birkez daha davet ediyorum.
GİK Üyesi Bayram Kazancı; “Gemlik’e geldikten sonra bir TOGG’dan bahsetmemek olmaz! TOGG bilindiği üzere Hükümet’ten oldukça güzel teşvik alan, Bakanların bile her gittiği yerde tanıtımını yapmaktan çekinmediği bir projedir. Bu projede eksik olan iki hususu birkez daha hatırlatmakta fayda görüyorum. Bir yer seçimi yanlıştır. Tüm yatırımlar Marmara eksenine kilitlenmemelidir. İkincisi aracın elektrikli araç olması bir intihardır. Fizibiletesi tamamlanmamış hiçbir proje hayata geçirilmemelidir. Enerjide dışa bağımlılık ülkedeki 160’dan fazla kömürün yakılarak elde ettiği Termik Santrallere kilit vurmuştur. Zafer Partisi iktidarında çöpe atılacak tek bir yatırım dahi yapılamayacaktır. TOGG’un üreteceği araç Hibrit olmalıdır. Gemlik’i dolaştık. Mevcut belediye başkanına dahi oy verenler “bu ne biçim belediye başkanı” heyezanı ile karşılaştık. Çok üzüldük. Bir belediye başkanı kendi ilçesinde Suriyelilerin nargile bahçesine dönen bir sahil şeridine izin vermemeli!” dedi.
Toprakçı yaptığı konuşmada şunları söyledi :
“26 Ağustosta Zafer Haftasında kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz partimiz yol haritasını Cumhuriyetin kurucu iradesi ATATÜRK’ün fikri düşüncesi Türk Milliyetçiliğinden alır. Zafer Partisi Türk Milletine tekrar Tek Millet olduğunu hatırlatacak tek partidir. Zafer partisi Milleti bölen ittifakların tarafı olmayı reddeder. Akmillet ittifakına da Cumhur ittifakına da eşit uzaklıktadır. İttifakı yalnız ve yalnız Türk Milleti ile yapacaktır. Zafer Partisi içinde bulunduğumuz ekonomik krizi ,tüketim ,talan ve rant ekonomisini ortadan kaldıracak üretimi yeniden ön plana çıkaracak , sürdürülebilir planlı kalkınmayı gerçekleştirecek ve Devlet planlama Teşkilatını yeniden kuracaktır. Zafer Partisi Sığınmacıları vatanlarına göndermek Türk Milletinin refahını “Bilim, Birlik, Barış” ilkeleri ile daima Ata’mızın yolunda giderek arttırmak Tarım da yeniden kendi kendine yeten Ülke olmak , Gençlerimizi umutsuzluktan ,gelecek kaygısından kurtarmak,onlara aydınlık yarınlar sağlamak , Kadınlarımızı kalkındırmak için yola çıktık . Bu Zafer’e giden yolun ilk adımı İstiklal harbimizin ilkelerini 21.yüzyıla taşımak için güçlü bir mücadeleye hep birlikte başladık.
Zafer Partisi liyakatli kadrolarıyla iktidar olmaya hazırlanıyor. Ne sarı muhalefet ne de artık zamanını doldurmuş ve her bakımdan tükenmiş iktidar bu yükselişin önünde duramayacak.
Bugün itibarıyle Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte seçilmiş olarak görevlerimize başlıycaz.Bu görevde bana ve arkadaşlarıma güvenerek bizleri bu görevle onurlandırmış olan başta Genel Başkanımız Prof Dr Ümit Özdağ, Genel Başkan Yardımcılarımız ,Disiplin Kurulu Üyelerimiz, Divan Kurulu Üyelerimiz ve İl Başkanım ve sonra benimle birlikte bu yola çıkan tüm dava rarkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum .Önce Gemlik sonra Türkiyemiz için durmadan ,yılmadan çalışacağımızn da sözünü veriyorum. Desteğini bizlerden eksik etmeyen Milletimize çok teşekkür ediyor, herkesi geleceğini inşa edecek olan partimize katılmaya davet ediyoruz. Zafer, Ümit Kaynağının Bir Çeşmesidir, Zafer Birçok Gönüllerin Birleşmesidir, Gönülleri Birleşenler Selam Sizlere, Uzaklarda Dertleşenler Selam Sizlere Atsız’ın da dediği gibi Gönülleri Zafer’de birleşen tüm Vatanseverleri Zafer Partimizde birlikte siyaset yapmaya davet ediyoruz” dedi.
Nilüfer Toprakçı Başkanlığındaki Zafer Partisi’nin İlçe Yönetim Kurulu üyeliklerine de, Mehmet Ali Sulhan, Üzeyir Aykuş, Hürmüz Toprakçı, Ali Haydar Şimşek, Ümit Tüfekçi, Selin Şimşek, Haluk Timuçin Dikmen, Cansu Konu, Uğur Şimşek, Şahin Yazıcı, Erkan Aslan, Kemal Sivas, Cemil Türkmen, Abdurahim Fişekçi ve Mehmet Ergün seçildi. Kongrede ayrıca 22 kişilik il delege listesi de belirlendi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ