Zirvede Haber

Çanakkale’ye İYİ Anma! “Çanakkale Geçilmez!”

Çanakkale’ye İYİ Anma! “Çanakkale Geçilmez!”

İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz, İlçe Yönetim Kurulu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aybüke Korkmaz, İlçe Gençlik Kolları Yönetimi tarafından Çanakkale Deniz Zaferinin 107. Yılı münasebetiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimizin aziz ruhlarına ithafen ilçe merkezinde helva ikramında bulundu. İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Müberra Çakır, İl Gençlik Kolları Yöneticileri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları üyelerinin hazır bulunduğu organizasyonda vatandaşla olan sıcak temas gözlerden kaçmadı.

İYİ Gençlik Üyeleri; Necmettin Halil Onan’ın eseri “Bir Yolcuya” adlı şiiri seslendirdi ve sosyal medyada yayınlandı. İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz ise mesajında “Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107.yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz vatanımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. ÇANAKKALE GEÇİLMEZ!” dedi.

Şiir seslendirmesi ve ilçe merkezindeki helva ikramı organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür eden Ertuğrul Yavuz, “İYİ Parti Gemlik İlçe teşkilatı olarak tam kadro olarak vatandaşlarımızla temasdayız.” diyerek açıklamasını tamamladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ