Zirvede Haber

‘Adım Adım 2023 İlçe İlçe Aydınlatma’ Nilüfer’de!

‘Adım Adım 2023 İlçe İlçe Aydınlatma’ Nilüfer’de!

MHP Nilüfer İlçe Başkanlığının “İlçe İlçe Aydınlatma” toplantısı gerçekleşti.

RAMAZAN ACAR – ERCAN ÇALIŞIR / BURSADA BUGÜN bursadabugun.com

Mİlliyetçi Hareket Partisi’nin ‘Adım Adım 2023 İlçe İlçe Aydınlatma‘ Toplantıları kapsamında, Nilüfer İlçe Başkanlığının düzenlediği kahvaltı programı gerçekleşti.

Toplantıya MHP Genel Sekteri ve MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, MHP Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu, MDK Üyesi Muhammet Tekin, MYK Üyesi Fevzi Zırhlıoğlu, Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı ve MHP Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç katıldı.

Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç’un konuşmasından satır başları;

Genel Başkanımız, bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla gerçekleştirdiğimiz Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma toplantılarımızı bugün Nilüfer’de gerçekleştiriyoruz. Bu sebeple toplantımıza katılan herkese teşekkür ediyorum.

MDK üyesi Muhammet Tekin’in konuşmasından satır başları;

Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma toplantımıza hoşgeldiniz. Malumunuz CHP Nilüfer’de birinci parti. Demokrasiye inanıyoruz seçmenlere saygı duyuyoruz. Türk Devletimi kuran Mustafa Kemal Atatürk, Türk Devletimi üniter bir yapıda kurmuştur. Bölünmez bir ülke oluşturmuştur. Biz de Türk Devletini böyle görüyoruz, böyle düşünüyoruz. Türkiye taklit etmeyecektir diyen bir Türk kimliği ve özgünlük içerisinde olduğumuzu biliyoruz. O yüzden Atatürk değerlerine sonuna kadar sahip çıkacağız. Hindistan’ın efsane lideri Gandi şöyle demiş; “Ben tanrıyı İngiliz sanıyordum. Ta ki Mustafa Kemal’i görünceye kadar.” Fakat ilginçtir Mustafa Kemal’in koltuğunda bir Gandi oturuyor ama bu çakma Gandi. Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibi tam anlamıyla CHP ilkelerine düşmanca bir siyaset yapıyor. Bu itibarla Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz diyoruz ki. CHP’ye oy veren kardeşlerimiz gelin birlikte olalım. Devletimizi yıktırmayalım, birlikte güzel işler yapalım.

Myk üyesi Fevzi Zırhlıoğlu’nun sözlerinden satır başları;

Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla Adım Adım 2023 İlçe İlçe Aydınlatma Toplantısı için bugün bir aradayız.
Bu toplantıların amacı 2023 yılında yapılacak seçimde vatandaşlarımızın tercihlerini Cumhur İttifakından yana kullanmaları içindir. Cumhur İttifakına laf söyleyen bizim zillet ittifakı dediğimiz partiler, zaman zaman dostlarımızla beraber kazanacağız diyorlar. Bu dostların kim olduğu açıktır. Ne acıdır ve ne üzüntü vercidir ki Türkiye’yi yönetmeye talip olanlar ateş dümenine girmiştir. Rusya-Ukrayna krizinde görüyoruz ki Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelensky siyasi birikimi olmayan, sanat kökenli bir isimdir. Bu nedenle de dünyayı okuyamıyordur. İşte batı böyledir. Bu yüzden diyoruz ki 2023 seçimlerinde dünyayı Ankara merkezli değerlendiren bizlere oy verin. Millet ittifakının Rusya- Ukrayna krizi için yanlış yorumlarını görüyoruz. Bu düşünceler bize zarar verir. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ise yorumlarında, bu krize insani açıdan baktığımızı söylüyor. Dış politikalar kolay değildir

MHP Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu’nun konuşmasından satır başları;

Bugün yapıcağın konuşmada ismini zikredeceğim partilerle ilgili olarak partilerin seçmenlerine HDP hariç hiçbir sözüm yok. Doğrudan partilerin üst yönetimlerine sesleneceğim. Bizler Türkiye’de olayların en yoğun olduğu dönemlerde okuduk. Siyaset okullara, şehirlere her yere inmişti. Kominist yayılma taktiklerinde hedef ülkenin karar verici merciilerini mutlak suretle ele geçireceksiniz, gençlik guruplarını, çiftçileri ele geçireceksiniz diyor. Asıl vatandaş memnunken, vatandaşın adına konuşanların memnun olmadığı bir ülke yaratmaya çalışıyorlar. Bunu bugün Ukrayna’da görüyoruz.

Saygıdeğer misafirler 15 Temmuz gecesini hatırlayın. O gün bir yerlerde bir anlaşma imzalanıyor. Biz o gün ilk açıklamayı yaparak, o günkü siyasi iktidarın yanındayız dedik. Ne oldu o darbe girişimi durduruldu. Şimdi de bize diyorlarki neden Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındasınız? Biz Türkiye’nin birliği için birilerinin yanındayız.

MHP Genel sekreteri ve MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman’ın konuşmasından satır başları;

Bugün uzun bir zaman sonra Nilüfer İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde bir aradayız. Pandemi döneminde yoğun bir çalışmaya girdik. Toplantılar gerçekleştirdik. Bu toplantılarda vatandaşlarımızla, hemşerilerimizle hasbihal ettik. Bu ilçe toplantıları ramazan ayına kadar devam edecek. Türkiye tarihinin en zor dönemlerinden birini yaşıyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarihin hiçbir döneminde olmayan bir dayatmayla karşı karşıya. Dolayısıyla bu süreçte, siyaset kurumunun aktörleri dikkatli konuşmak zorunda. Bugün burada ifade etmek zorunda kalacağımız laflar CHP tabanındaki seçmenlerimize değildir. Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibinin Türkiye’yi götürmek istedikleri yeri anlatmak nedeniyle sizlerle olacağız. CHP Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerini uygulamamaktadır. Yanlış bir yolda ilerliyordur. CHP Türkiye’nin değerlerinden uzaklaşmaktadır. Demokrasinin yolu Diyarbakır’dan geçer diyen Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yolu acaba nereye gitmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ