Zirvede Haber

EYÜP SABRİ TUNCER PONY LİGİNİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDİYOR

EYÜP SABRİ TUNCER PONY LİGİNİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDİYOR

Biniciliğin yaygınlaşıp gelişmesi için çocuk ve genç binicileri desteklemek üzere, geçmiş yıllarda olduğu gibi ata sporuna katkı sağlamaya devam eden Eyüp Sabri Tuncer markası, 2022 yılında da Türkiye Binicilik Federasyonu Pony Ligi sezonunun sponsoru oldu.

Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Engin Tuncer, Binicilik Federasyonu olarak ata sporumuz olan biniciliği yaygınlaştırarak gelecekte ülkemizi dünya çapında temsil edecek binicilerin yetişmesi için çocuk ve gençleri teşvik edecek Pony Ligini her yıl tekrarlamayı planladıklarını belirtiyor. Bu amaç doğrultusunda çalışmalarını tamamlayan Türkiye Binicilik Federasyonu 2022 Pony Ligi takvimini belirledi ve 26-27 Şubat tarihlerinde başlayıp toplam 12 ayak ve 1 final yarışmasından oluşacak sezonda Eyüp Sabri Tuncer markası geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Pony Ligi sponsoru olarak belirlendi.

Doğa ile iç içe temiz havada yapılan bir spor dalı olan Pony biniciliği, çocukların zeka ve beden gelişiminde ilk sıralarda yer almaktadır. Çocukların bedensel, karın ve sırt kaslarının gelişimi ve büyümeleri için de çok faydalı olan Pony biniciliği, aynı zamanda empati yeteneğini, kendine güven duygusunu ve kişiliğini geliştirerek özgüvenlerini artırıyor. Binicilik sporu ile ilgilenen çocuk ve gençler, gelecekte karar verme, disiplinli çalışma becerilerine de sahip oluyor.

Ülkemizdeki çocukların gelişiminin ve eğitiminin önemine dikkat çeken Engin Tuncer, Cumhuriyetle birlikte kurulan Türkiye Binicilik Federasyonu’nun ve Eyüp Sabri Tuncer markasının, gerçekleştirilecek olan Pony Ligi etkinliklerine bu yıl da katkı sağlamaya devam edeceğinin müjdesini verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ