Zirvede Haber

Sıcakkanlı ve dinamik tasarımlar

Sıcakkanlı ve dinamik tasarımlar

Farklı formlarda, canlı ve pastel tonlarda birbirinden keyifli fincanlar tasarlayan Svila Ceramic’in yaratıcısı İpek Amasyalı, çamura dokunduğu andan itibaren hissettiği heyecan ve mutlulukla yazdığı seramik hikayelerinden bir koleksiyon oluşturmuş.

Kendi köpeği için sağlıklı bir mama kabı arayışına giren ve bu esnada seramikle tanışan genç girişimci İpek Amasyalı, Svila Ceramic yolculuğuna köpekler ve kediler için mama ve su kapları tasarlayarak başlamış. Seramikle tanıştıktan ve çamurla buluştuktan sonra ayrılmak istemeyen ve ürün gamına yeni bir nefes eklemek isteyen girişimci, rotasını çay / kahve fincanları ve mug’lara çevirmiş.

Yuvarlak formlu, yumuşak bir görüntüye sahip farklı fincan modelleri üreten Svila Ceramic, size keyif verecek anlarda eşlik etmeye geliyor. Genç markanın büyüdükçe hedefi yurtdışına adım atmak ve Türkiye’nin büyük mağazalarına giriş yapmak.

Markanın yakın gelecekteki hedefinde ise titizlikle ürettiği kaliteli ürünlerini daha fazla kişiyle buluşturmak yer alıyor.

Svila Ceramic tasarımlarına Instagram üzerinden @svilaceramic adresimizden ulaşabilir, ürünlerini www.shopier.com/svilaceramic adresi

üzerinden inceleyerek satın alabilirsiniz.

Instagram: @svilaceramic

www.shopier.com/svilaceramic

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ