Zirvede Haber

Sheraton Istanbul Levent Shine SPA ve Spor Merkezi’nde Avantajlı Uygulamalar

Sheraton Istanbul Levent Shine SPA ve Spor Merkezi’nde Avantajlı Uygulamalar

Levent’in merkezinde İstanbul’un her yerinden kolaylıkla ulaşılabilen Sheraton Istanbul Levent üst düzey konaklama konforunu Shine SPA’da sunulan rahatlatıcı ve yenileyici bakım, terapi ve masajlarla birlikte sunuyor. Panoramik İstanbul manzarasına hakim Executive Odada konaklayan misafirler 24 saat Sheraton Club Lounge erişiminin yanı sıra Shine SPA’da 30 dakikalık bölgesel masaj hizmetinden ücretsiz faydalanıyorlar. Her ay farklı bir kampanya ile avantajlı paketler hazırlayan Shine Spa’da bu aya özel geleneksel Bali masajı da içeren “Kahuna Healing” İçsel Dönüş paketi sunuluyor.

Sheraton Istanbul Levent’te yer alan Shine Spa ve Spor Merkezi hem üyeleri hem İstanbullular hem de otel misafirleri için İstanbul’un merkezinde şehir telaşına ve günlük rutinlere birkaç saatliğine ara verebileceğiniz sakin ve huzurlu bir ortamda kişiye özel spor programları, masaj, bakım ve terapiler sunuyor. Her ay farklı bir kampanya ile rahatlatıcı masaj ve yenileyici bakımlardan avantajlı paketler oluşturan Shine Spa aynı zamanda Sheraton Istanbul Levent’in Executive Club odalarında konaklayan misafirlere yarım saatlik bölgesel masaj uygulaması hediye ediyor.

Ocak ayına özel avantajlı “Kahuna Healing” İçsel Dönüş paketiyle bedensel, ruhsal ve zihinsel rahatlama sunmayı hedefleyen Shine Spa paket içinde yer alan Geleneksel Bali masajıyla vücuttaki reflex noktaları üzerine etkili baskılar uygulayarak yüzeydeki kas dokusunu geçip derinlere nüfuz ediyor ve böylece bireyin enerji akışını düzenlerken enerji seviyesini de yükseltiyor. 120 dakika boyunca 2 kişiye geleneksel Bali masajı, ayak yıkama seremonisi ve temel cilt bakımı sunulan uygulama meyve ve köpüklü şarap ikramıyla son buluyor.

Dinginlik hissi yaratmak üzere özenle tasarlanmış 6 adet masaj ve terapi odası, 4 buhar odası, 2 sauna ve geniş bir kapalı yüzme havuzu bulunan Shine Spa’da tüm masaj ve terapi odaları isimlerine özel farklı doğal unsurlarla zenginleştirilmiş. Adlarını doğal lavanta, zeytin, pamuk, jojoba ve shea bitkilerinden alan masaj ve terapi odalarında bu bitkilerden elde edilen masaj yağları ve doğal esansların yanı sıra aynı konseptte dekoratif objeler de bulunuyor. Shine Spa’da ayrıca çiftlerin birlikte masaj alabilecekleri Heaven masaj ve terapi odası da yer alıyor. Üyelerine ve otel misafirlerine 7/24 hizmet veren, TechnoGym ekipmanlarıyla donatılmış Spor Merkezi fit ve zinde kalmak için kişiye özel çalışma programlarıyla birlikte farklı branşlarda grup ve bireysel dersler sunuyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ