Zirvede Haber

Eğitimciler Eren Bülbül’ü İzledi! Türk Eğitim Sen; “Bak Eren Yalnız Değilsin!”

Eğitimciler Eren Bülbül’ü İzledi! Türk Eğitim Sen; “Bak Eren Yalnız Değilsin!”

Türk Eğitim Sendikası Bursa Şubeleri Üyeleri öğretmenleri 15 yaşında şehit olduğunda tüm Türkiye’nin göz yaşlarıyla andığı Eren Bülbül ve Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayatını anlattığı filmi izlemek için Kent Meydanı Avşar Sinemaları’nda bir araya geldi. Türk Eğitim Sendikaları 3 Nolu Şube Başkanı Ömer Işıkoğlu ve 2 Nolu Şube Başkanı Fatih Gümüş ile sendika yöneticilerinin organize etmiş olduğu gösterim sonrası Kesişme-İyiki Varsın Eren filminde duygulu anlar yaşandı.

2 Nolu Şube Başkanı Fatih Gümüş; “Öğretmenlerimizle sosyal faaliyetlerimiz kapsamında farklı projelerde biraraya geliyoruz. Bugünde şehit evladımız Eren Bülbül ve komutanımız Ferhat Gedik’in hayatını anlatan filmde birlikte olduk. Şehitlerimizin anılarını yaşatmamız gerektiğini her zaman düşünen bir eğitimci olarak filmden oldukça etkilendim. Ruhları şad olsun.” dedi.

3 Nolu Şube Başkanı Ömer Işıkoğlu; “Öğretmenlerimizle bu filmi izlemek istedik. Çünkü; şehitler düştüğü toprağa anlam kazandırırlar. Başarılı bir yapım olmuş. Bursalı şehitlerimiz de var. Onlarında hayatlarının gelecek nesillere sağlıklı aktarabilmek için hayatları filme alınması gerektiğini düşünüyoruz. Aziz hatıralarını şehitlerimizin yaşatmalıyız.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ