Zirvede Haber

Qatar Airways 25. Yıldönümünü Kutlarken Küresel Bir Satış Kampanyası Başlattı

Qatar Airways 25. Yıldönümünü Kutlarken Küresel Bir Satış Kampanyası Başlattı

Ödüllü havayolu, 140’tan fazla destinasyona 299$’dan başlayan indirimli fiyatlar sunuyor Havayolu ayrıca Privilege Club’a katılan yolculara anında 2.500 bonus Qmil veriyor

Qatar Airways, 25. Yıldönümünü, Türkiye’deki yolcular için uçak biletlerinde yüzde 25’e varan büyük indirimler sunan Global Satış Kampanyası’nı başlatarak kutluyor. Bu fırsat, 10-17 Ocak 2022 arasında gerçekleşecek olup kampanya dönemi boyunca koltuk seçimi, fazla bagaj hakkı, otel rezervasyonları ve araç kiralamada özel indirimlere ek olarak sunuluyor.

Havayolunun ödül programı Privilege Club’a FLYQR22 kayıt promosyon kodunu ile katılan yolcular, Qatar Airways 25. Yıldönümü kutlamalarında anında ek 2.500 Qmil bonusu kazanacaklar. Yolcular, Qatar Airways’in ödüllü hizmetlerini deneyimleyebilir ve Asya, Avrupa, Orta Doğu ve Amerika’da 140’tan fazla destinasyondan oluşan genişleyen bir ağda 299$’dan başlayan fiyatlarla Business ve Economy Class biletlerde Garantili Esneklik ve tarifede özel indirimlerden faydalanarak %25’e kadar varan oranda tasarruf edebilirler.

Global Satış 25. Yıl Kampanyası, 30 Ekim 2022 tarihine kadar tüm tamamlanacak tüm Qatar Airways uçuşlarında geçerlidir. Bu kampanyadan yararlanmak için yolcuların qatarairways.com/25Years adresinden rezervasyon yapması, herhangi bir yerel Qatar Airways satış ofisini ziyaret etmesi veya tercih ettikleri seyahat acentelerini ziyaret etmesi gerekmektedir.

Qatar Airways 25. Yıldönümünü dolayısıyla dünyanın dört bir yanındaki yolcularına bir sonraki seyahatlerinde büyük fırsatlar sunarak başarılarını kutluyor. Ödüllü havayolu 1997 yılında, Qatar Airways’i en yüksek hizmet ve mükemmellik standartlarına sahip önde gelen bir uluslararası taşıyıcı haline getirme vizyonunu belirleyen Şeyh Hamad bin Khalifa Al Thani tarafından kuruldu. O zamandan bu yana Qatar Airways birçok ödül kazandı ve kısa süre önce uluslararası hava taşımacılığı derecelendirme kuruluşu Skytrax tarafından altıncı kez ‘Yılın Havayolu’ olarak seçildi.

FIFA 2022 Dünya Kupası Katar’ın resmi Sık Uçuş Yapanlar İçin Sadakat Programı olan Privilege Club, yakın zamanda ağını genişleterek değerli üyelerinin bağlılığına layık olmayı sürdürebilmek için bir girişim başlattı. Bundan üyelik yenileme tarihi gelmiş olan tüm Silver, Gold ve Platinum üyeleri Aralık 2021 ile Aralık 2022 tarihleri arasında faydalanabilecekler.

Privilege Club ayrıca geçtiğimiz yıl üyelerine daha fazla Qmiles kazanma fırsatı sunmak için JetBlue ile ortaklığı da dahil olmak üzere çok sayıda ortaklık başlattı. Privilege Club üyeleri, Qatar Airways, oneworld® havayolu ortakları ve diğer havayolu ortaklarının yanı sıra bir dizi finans ve yaşam tarzı ortağıyla uçarken Qmiles kazanabilir. Qmiles, fırsat uçuşları, kabin bagajlarında yükseltme, fazla bagaj hakkı ve çok daha fazlasını içeren bir dizi ödül için kullanılabilir.

Katar Devleti’nin ulusal bayrak taşıyıcısı, şu anda 140’tan fazla uçuş noktasına uçuyor. Önemli merkezlere uçuş sıklıklarının artışı ile Qatar Airways, yolcularına kesintisiz bağlantı sunarak seyahat tarihlerini veya varış noktalarını gerektiği gibi değiştirmelerini kolaylaştırıyor.

Bu ayın başlarında Qatar Airways, APEX/IFSA Ödülleri’nde ‘Dünya Sınıfı’ havayolu ve ‘2022 Beş Yıldızlı Küresel Havayolu’ ünvanını kazanmanın yanı sıra APEX Yolcu Seçimi Ödülleri®’nde “En İyi Yiyecek ve İçecek” ve “En İyi Koltuk Konforu” ödülleri de dahil olmak üzere iki ek ödüle daha layık görüldü. Pandemi boyunca havayolu, inovasyona yaptığı sürekli vurgu ve sektördeki en kaliteli yolcu deneyimini yaratma konusundaki eşsiz çabayla öne çıktı.

Birden fazla ödül kazanmış bir havayolu olan Qatar Airways, uluslararası hava taşımacılığı derecelendirme kuruluşu Skytrax tarafından “Yılın Havayolu” ilan edildi ve “Dünyanın En İyi Business Class”ı, “Dünyanın En İyi Business Class Havayolu” da dahil olmak üzere beş ek ödül daha aldı. (‘Dünyanın En İyi Business Class Havayolu Koltuğu’, ‘Dünyanın En İyi Business Class Uçak İçi İkram Hizmetleri’ ve ‘Orta Doğu’nun En İyi Havayolu Şirketi’) Havayolu, benzeri görülmemiş bir şekilde altıncı kez (2011, 2012, 2015, 2017, 2019 ve 2021) “Yılın Havayolu” ödülünü kazanarak sektörün zirvesinde tek başına durmaya devam ediyor. Havayolunun merkezi olan Hamad Uluslararası Havalimanı da yakın zamanda “Dünyanın En İyi Havalimanı 2021” olarak kabul edildi ve 2021 Skytrax Dünya Havalimanı Ödülleri ‘nde bir numara oldu.

Buna ek olarak Qatar Airways, Skytrax tarafından prestijli 5 Yıldızlı COVID-19 Havayolu Güvenlik Derecelendirmesini alan dünyadaki ilk küresel havayolu oldu. Ayrıca, Hamad Uluslararası Havalimanı’nın (HIA) Orta Doğu ve Asya’da Skytrax 5 Yıldızlı COVID-19 Havalimanı Güvenlik Derecesi alan ilk havalimanı olması da havayolunun başarısını katladı. Bu ödüller, Qatar Airways’in sağlık ve güvenlik önlemlerinin mümkün olan en yüksek profesyonel, bağımsız inceleme ve değerlendirme standartlarına tabi olduğunu yolcularına kanıtlamaktadır. Uçakta ve SED’de uygulanan tüm önlemlerin detayları için lütfen qatarairways.com/safety adresini ziyaret ediniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ