Zirvede Haber

Zaxe 3D Yazıcıları Frankfurt Formnext 2021’de İlgi Odağı Oldu

Zaxe 3D Yazıcıları  Frankfurt Formnext 2021’de İlgi Odağı Oldu

Zaxe, yeni 3D yazıcıları Z3+, Z3, Z2, X3 ve XLite+ modelinin yanı sıra Materyal İstasyonunu, katmanlı üretim teknolojilerinin lider endüstri platformu Frankfurt Formnext 2021’de profesyonellerle buluşturdu. 16-19 Kasım tarihlerinde düzenlenen Formnext’te wi-fi bağlantısına sahip, kolay kullanılabilen ve en kaliteli şekilde baskı yapan yeni ürünlerini sergileyen Zaxe standı çok sayıda ziyaretçiyi ağırladı. 3d sektörünün önemli isimleri fuar boyunca Zaxe yetkililerinden tüm modeller hakkında bilgi alarak, önemli iş anlaşmalarına imza attı.

Otomotiv, havacılık, makine ve elektrik mühendisliği ile tıp teknolojisi gibi kritik sektörlerde üretim yapan şirketlerin profesyonel yöneticilerinin katıldığı Frankfurt Formnext 2021’ye yerli 3D yazıcı şirketi Zaxe damga vurdu. 16-19 Kasım tarihlerinde düzenlenen ve 500’den fazla katılımcının buluştuğu katmanlı üretim teknolojilerinin lider endüstri platformu Formnext 2021’de Zaxe standı organizasyonun en çok ilgi çeken stadlarından biri oldu.

21 Eylül’de İstanbul’da gerçekleşen havacılık, uzay ve teknoloji festivali Teknofest’te yeni nesil 3D yazıcıları Z3, Z2, XLite+ basına tanıtan Zaxe, bu ürünlerin yanı sıra Z3+, X3 ve materyal istasyonunu Formnext 2021’de kullanıcıların beğenisine sundu. Holl 11.6 C68 standında gerçekleşen basın lansmanında Zaxe ürünleri büyük ilgi gördü.

Önemli Anlaşmalara İmza Atıldı

Formnext 2021 boyunca katılımcılar Zaxe standını ziyaret ederek, wi-fi bağlantılı, yüksek kalitede baskı yapabilen, kamera sistemiyle takip edilen ve tüm 3D filamentlerinin kullanılabildiği yeni ürünler hakkında yetkilerden bilgi aldı ve önemli ihracat anlaşmaları gerçekleştirdi.

Üretim Kapasitemizi Dünyaya Gösterdik

Covid-19’un üretim ve tedarik zinciri üzerinde oluşturduğu sorunların çözümünde 3D yazıcıların büyük bir rol üstlendiğini belirten Zaxe Kurucu Ortağı Baki Gezgen, “Formnext her zaman en hassas ve yüksek teknolojiye sahip üretim yapan iş kollarından profesyonellerin bir araya geldiği organizasyon oldu. Zaxe’nin burada bulunması çok önemliydi.

2021 dünyanın salgının etkilerinden kurtulmaya çalıştığı, ekonomisini yeniden dizayn ettiği bir yıl oluyor. Ortaya koyduğumuz her biri Türk mühendislerinin eseri, yüksek teknolojiye sahip yeni yazıcılarımız Z3+ Z3, XLite+, Z2 ve X3 modelleri ile Materyal İstasyonumuzu profesyonellerle buluşturmaktan, onların sorularını yanıtlamaktan ve değerli iş bağlantıları kurmaktan ötürü çok mutluyuz. Türk mühendislerin ileri teknoloji içeren ürünleri tasarlayıp üretebildiğini göstermekten de ayrıca gururluyuz” dedi.

Fuar Boyunca Yoğun İlgi Gördük

Zaxe Yönetici Ortağı ve Genel Müdürü Emre Akıncı ise Formnext’te gördükleri ilginin kendilerini daha büyük işler yapmak için yüreklendirdiğini söyledi. “Teknofest’te de yerli ve yabancı kullanıcının, şirketlerin alakasıyla karşılaşmıştık. Frankfurt Formnext’te de önemli sektörlerin oyuncularıyla bir araya gelmek ve yeni ürünlerimizi tanıtmak çok değerliydi” dedi.

Önemli iş bağlantılarının da sağlandığını anlatan Akıncı, “Fuar boyunca görüştüğümüz şirketlerden siparişler aldık. Öte yandan birçok şirketle de görüşmelerimizi daha ileri boyuta taşıyarak, Zaxe ürünlerinin ihracatı noktasında birçok firmayla görüşmelere başladık. Cihazlarımızın teknolojik olarak bu fuarda kendilerini ispat etmeleri bizlere büyük gurur kaynağı oldu.”

Üretimde Yenilikçi, Kolay ve Tasarruflu Yöntem

Yeni ürünlerin özelliklerinden söz eden Akıncı, şu ifadeleri kullandı: “Zaxe 3D yazıcıları üretimde çözüm odaklı bir soluk getiriyor. Tek adımda hızlı ve etkili bir baskı sağlıyor. Öte yandan güçlü donanımları, yenilikçi özellikleri ve uçtan uca ekosistemi ile her segmentten kullanıcılara sürdürülebilir nokta atışı çözümler yaratıyor. Zaman maliyet ekseninde verimlilik sağlayan ürünlerimiz, imalatta esneklik ve baskı sonrası süreçlerden tasarruf etmeyi beraberinde getiriyor. Bunun yanında Zaxe ekosistemin 3D baskı teknolojilerine yönelik sağladığı katma değer, inovasyon ekseninde gelişiyor.”

Zaxe Hakkında:

Zaxe 2015 yılında Türkiye’de kurulmuştur. Kullanımı kolay, güvenilir 3D baskı teknolojilerine ihtiyaç duyan firmalar ve kullanıcılar için en gelişmiş teknolojiler ile donatılmış 3D yazıcıları sunmaktadır. Rakiplerden farklı olarak, Zaxe yalnızca bir 3D yazıcı üreticisi değil, güvenilir teknik destek ekibi ile müşterilerine uçtan uca bir 3D ekosistem sunmaktadır. Zaxe, ürün gamında bulunan X ve Z Serisi 3d yazıcıları ve Zaxe XDesktop yazılımı ve Zaxe filamentleri ile yüksek kaliteli baskılar almanızı sağlamaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ