Zirvede Haber

Bursaspor için kritik gün! İstanbulspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Bursaspor için kritik gün! İstanbulspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Üç maçlık galibiyet serisi Kocaeli’nde sona eren Bursaspor bu akşam İstanbulspor’u konuk ediyor. Yeşil beyazlılar, Bitci Timsah Park’ta saat 19.00’da başlayacak kritik mücadeleyi kazanarak yeniden çıkışa geçmek istiyor. Özcan Bizati ve talebeleri tribün desteği bekliyor.

Süper Lig hedefiyle başladığı sezonda bir türlü istikrarı sağlayamayan ve play-off potasına girme fırsatını Kocaelispor’a deplasmanda 2-1 mağlup olarak kaçıran Bursaspor bu akşam İstanbulspor ile karşılaşacak.

Bitci Timsah Park’ta saat 19.00’da başlayacak kritik mücadeleyi Ankara bölgesi üst klasman hakemi Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam’ın yardımcılıklarını Seyfettin Ünal ve Gökmen Baltacı yapacak. Maçın 4. hakemi ise Feridun Daldaş olacak. Bursaspor, bugüne kadar Sağlam yönetiminde 3 maça çıkarken, bunlardan birini kazandı, ikisini kaybetti.

ZALAZAR VE MATAVZ CEZALI
Üç maçlık galibiyet serisi Kocaelispor deplasmanında son bulan yeşil beyazlılar, milli aranın ardından bu akşam oynayacağı karşılaşmayı kazanarak yeniden çıkışa geçmek istiyor. Bursaspor’da kırmızı kart cezalıları Nicolas Zalazar ile Tim Matavz forma giyemeyecek.

Sarı kart cezası sona eren İsmail Yüksek ise takımdaki yerini alacak. Savunmada Kubilay, forvette ise Acolatse’nin oynaması bekleniyor. Teknik Direktör Özcan Bizati ve talebeleri bu akşamki karşılaşmayı taraftarının da desteğiyle kazanarak yeniden çıkışa geçmek istiyor.

2 puan öndeler

Bursaspor geride kalan 11 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 yenilgiyle 14 puan toplayıp 11. basamakta yer aldı. Yeşil beyazlılar attığı 15 gole karşılık kalesinde 15 gol gördü. Konuk İstanbulspor ise 11 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 yenilgiyle 16 puan toplayıp 8. sırada kendine yer buldu. İstanbul ekibi attığı 17 gole karşılık kalesinde 15 gol gördü.

Arayı açmak gerek

Bursaspor ile İstanbulspor bugüne kadar 36 resmi maçta karşı karşıya gelirken, bu müsabakalar dengeli bir rekabete sahne oldu. Bursaspor’un 12 galibiyetine karşın İstanbulspor 12 kez kazandı. 12 maçta ise taraflar, beraberliğe razı oldu. Bursaspor’un ev sahipliğindeki 16 mücadelede yeşil beyazlılar, 7 kez sahadan galibiyet ile ayrıldı. İstanbulspor da 6 kez kazanırken, diğer 5 maçta da taraflar yenişemedi. Geçtiğimiz sezon Bursa’da oynanan lig maçını konuk ekip 2-1 kazanmıştı.

İŞTE MUHTEMEL KADRO

STAT: Bitci Timsah
HAKEMLER: Kadir Sağlam, Seyfettin Ünal, Gökmen Baltacı

4. HAKEM: Feridun Daldaş

BİLETLER: 1963 Tribünü: 540 TL, Batı Alt Tribünü: 360 TL, VİP Tribün: 450 TL, Maraton Üst Tribün: 45 TL, Maraton Alt Tribün: 75 TL, Güney Kale Arkası (Teksas): 30 TL, Tofaş Tribünü: 30 TL.

EKSİKLER: Nicolas Zalazar, Tim Matavz, Mehmet Erdem, Ramazan

EKSİK: Kristal Abazaj

19.00/beIN MAX 2-TRT SPOR

BURSASPOR
35 Erhan Erentürk
29 Mert Yılmaz
31 Luka Capan
26 Kubilay Sönmez
3 Onur Atasayar
80 İsmail Yüksek
19 Kerem Şen
36 Burak Altıparmak
7 Namık Alaskarov
70 Massimo Bruno
99 Elton Acolatse

Teknik Direktör: Özcan Bizati

İSTANBULSPOR
1 Alperen Uysal
13 Oğuzhan Berber
50 Michael Ologo
14 Emrecan Uzunhan
66 Ali Yaşar
5 Eslem Öztürk
57 Melih Kabasakal
27 Valon Ethemi
98 Jetmir Topalli
9 İbrahim Yılmaz
19 Emir Kaan Gültekin

Teknik Direktör: Zeki Korkmaz

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ