Zirvede Haber

Kamu Kurumları ve Kent Konseyine Yenişehir’den İYİ Çağrı!

Kamu Kurumları ve Kent Konseyine Yenişehir’den İYİ Çağrı!

“Oldukça zor zamanlardan geçiyoruz. Vatanımızın her yanında ağaçlarımız, ormanlarımız, geleceğimiz yok ediliyor.” sözler İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel’e ait. Özel; Yenişehir Teşkilatı olarak üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini söyleyerek;  “Bu yazıyı okuyan herkesin bir damla suyla bile olsa yangınlara müdahale etmek için can attığına, acaba ben ne yapabilirim diye iç geçirdiğine, ölen canlıları gördükçe gözyaşı döktüğüne eminiz.

Köyceğiz’de, Manavgat’ta, Silifke’de, Kozan’da ve ülkemizde daha onlarca şehir de evler, ahırlar yandı kullanılamaz hale geldi ve hala da yanıyor. İYİ Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı olarak bizler ciğerlerimizi yakan yangın felaketi için bu günlerin, dayanışma, birlik ve beraberlik günü olması gerektiğini düşünüyoruz.

Zarar gören şehirlerimizde ki vatandaşlarımızın ve can dostlarımız hayvanlarımız yaralarını sarmak, yangına müdahale eden ekiplerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için bizlerin de Yenişehirliler olarak elimizden gelen katkıyı koymamız gerektiği ortadadır.

Her şeyi devletimizden beklemenin yanlış olduğunu biliyoruz. Bu kapsamda Yenişehir Kaymakamlığımızın, Yenişehir Belediyemizin ve Kent Konseyimizin koordinasyonunda yangından etkilenen bölgelerde oluşan zararları karşılamak için bir yardım kampanyası organize edilmesini talep ediyoruz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ