Zirvede Haber

GAZETECİLER BASIN BİRLİĞİ DERNEĞİ’NDEN (GBBD) POLİSLERE TATLI VE ÇAY İKRAMI..

GAZETECİLER BASIN BİRLİĞİ DERNEĞİ’NDEN (GBBD) POLİSLERE TATLI VE ÇAY İKRAMI..

Gazeteciler Basın Birliği Derneği (GBBD) Pandemi nedeni ile 7 gün 24 saat görev başında olan Polisleri unutmadı. Gece görevde olan polisleri ziyaret eden GBBD Başkanı Kerem Altın ve Dernek üyeleri, daha önce belirlenen muhtelif yerlerde görevli polislere tatlı ve çay ikram etti.

Haber Sedat Sarıkaya

GBBD Başkanı Altın ve beraberinde üyeler tarafından gerçekleştirilen anlamlı ziyarette nöbette olan polislere tatlı ve çay ikram edildi. Türk Polisi’nin huzur ve güvenliği sağladığına dikkat çeken Altın , “Türk Polisin şu zor günlerde verdiği emeklerden dolayı emniyet teşkilatını kutluyoruz. Biz de GBBD ve üyeleri olarak bu anlamlı günde nöbette ve görevde olan polislerimizi ziyaret ettik. Onlara tatlı ve çay ikram ettik. Bir nebze de olsa onları unutmadığımızı ifade etmek istedik” dedi.

Kontrol noktalarındaki polislere yapılan tatlı ve çay ikramında sonra Dernek Başkanı Kerem ALTIN ve Yönetimi İl Emniyet Müdürü Mehmet ASLAN’ın konuğu oldular. Dernek Başkanı Kerem ALTIN ve Yönetimini Polisevinde misafir eden ASLAN Gazeteciler Basın Birliği Derneği tarafından gösterilen bu hassasiyete çok teşekkür etti. ASLAN görüşmede kısıtlama dönemindeki asayiş olayları ile ilgili bilgi verdi. Görüşmede İl Emniyet Müdürü ASLAN misafirlerine sütlaç ve beyaz çay ikram etti. Görüşme iyi niyet dilekleri ve temennilerle sona erdi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ