Zirvede Haber

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu’ndan kongre açıklaması!

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu’ndan kongre açıklaması!

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu, kongre tarihinin belirsizliğini korumasına ilişkin açıklamada bulundu. Kurul tarafından yapılan açıklamada belirsizliğin ortadan kaldırılması ve aday olacak kişilerin önünün açılması yönünde çağrıda bulunuldu.

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu’nun açıklaması şu şekilde:

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulunun Bursaspor Kamuoyunu Bilgilendirmesidir;

Bursaspor yönetim kurulu olarak ilk etapta, 22-30 Mayıs tarihlerinde yapılacağı açıklanan, olağan genel kurul tarihi, yapılan ikinci bir bildiri ile 1-9 Mayıs tarihlerine çekilmişti.

Kongrenin gerçekleşebilmesi için, kulüp yönetiminin, kongrenin 1. Toplantı tarihinden 15 gün önce, kongre tarihi ve kongre gündeminin gazetede yayınlanması gerekmektedir.

Yönetim tarafından böyle bir mecburiyet maalesef yerine getirilmediği gibi, ayrıca bir açıklamada yapılmamıştır. Bu durumda kongre tarihi belirsizliğini korumaktadır.

Ayrıca Bu mecburiyetleri yerine getirmenin pandemi ile bir ilgisi yoktur. Siz bu süreci işletirsiniz. Şayet (şimdi olduğu gibi) bir yasaklama gelir ise, o zaman da halin icabı ne ise, o uygulanır.

Bizim, Divan Başkanlık Kurulu olarak tavsiyemiz, 1 gün dahi geçirmeden, usulüne uygun olağan genel kurul kararı alınarak belirsizlik ortadan kaldırılmalı ve aday olacak kişilerin ve de kulübümüzün önü açılmalıdır.

Ayrıca, genel kurul üyelerimizi bilgilendirme adına, denetleme kurulumuzdan uzun süre önce isteyip, henüz alamadığımız, mali tablonun da denetleme kurulumuzca biran önce Bursaspor kamuoyuna açıklanmalıdır.

Saygılarımızla,

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ