Zirvede Haber

DEEPERISE VE JABBAR’DAN YEPYENİ HİT!

DEEPERISE VE JABBAR’DAN YEPYENİ HİT!

Prodüksiyon ve sahne performanslarıyla dikkat çeken Deeperise’dan sürpriz single!

Yayınladığı her çalışması ise müzikseverlerden tam not alan Deeperise 16 Nisan Cuma günü Avrupa Müzik markasıyla yayımladığı “Unuttum Derdimi” isimli yeni şarkısında Jabbar ile işbirliği yaptı.

Sözü Jabbar, müziği Deeperise ve Jabbar imzalı yazın yeni hiti olmaya aday olan şarkının düzenlemesi de Deeperise tarafından yapıldı. Ramazan Arslankaya’nın yönetmenliğini üstlendiği video klip ise şarkı ile eş zamanlı olarak müzikseverlerle paylaşılacak.

Daha önce yayımladığı “Raf (feat. Jabbar)”, “Move On (feat. Jabbar)”, “Geçmiş Değişmez (feat. Jabbar)”, İngilizce versiyonu “One By One (feat. Jabbar)”, “Bildiğim Gibi (feat. Nilipek.)”, “Güzelliğin On Para Etmez (feat. Jabbar)”, “Nida (feat. Burak Akyol)”, “Unut Geçmişi (feat. Patron & Yaprak Çamlıca)”, “Kara Toprak (feat. Cem Adrian & Şanışer)”, “Sol Yanım Ayaz (feat. Pınar Süer)”, “Seni Dert Etmeler (feat. Madrigal)” ve “Saman Sarısı (feat. Emir Can İğrek)” isimli çalışmalarıyla büyük başarı kazanan Deeperise, müzik kariyerine hız kesmeden devam ediyor.

Deeperise & Jabbar’ın “Unuttum Derdimi” isimli ortak çalışmasını tüm dijital platformlarda bulabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ