Zirvede Haber

DYO AKROMAX ile dış cephelerde solmayan renkler

DYO AKROMAX ile dış cephelerde solmayan renkler

DYO’nun yarı mat dış cephe boyası Akromax, binaları zorlu iklim koşullarına karşı koruma altına alıyor. Güneş ışınları, nem ve suya dayanıklı Akromax, içerdiği özel saf akrilik bağlayıcı sayesinde düşük kirlenme eğilimi yanında renk solmalarına karşı da kalkan görevi görüyor.

Dış cephe boyaları binaları güzelleştirmekle kalmıyor, aynı zamanda onları zorlu iklim koşullarına karşı dayanıklı hale getiriyor. 67 yıldır sektöre yön veren DYO Boya,  yarı mat dış cephe boyası Akromax ile renk solmalarına ve kirlenmeye karşı tüketicilerine güçlü çözümler sunuyor.

Yaz ayları yaklaşırken, DYO’nun geliştirdiği yeni nesil dış cephe boyası Akromax, binaları sıcak havanın, güneşin ve nemin neden olduğu olumsuz iklim koşullarına karşı koruyor. % 100 saf akrilik, yarı mat dış cephe boyası Akromax, güneş ışınlarının neden olduğu çatlama, renk solması gibi etkilere ve denize yakın bölgelerdeki tuzlu neme karşı yüksek dayanıklılık sağlıyor.

KALICI PARLAKLIK, MÜKEMMEL ÖRTÜCÜLÜK

İçerdiği özel saf akrilik bağlayıcı sayesinde düşük kirlenme eğilimi gösteren Akromax, neme ve suya dayanıklılığı sayesinde yağmur suyu ile kendi kendini temizleyebiliyor. Yüksek su buharı geçirgenliği taşıyan Akromax her türlü beton, gaz beton, birket, tuğla, sıva ve benzeri mineral yüzeylerde kolaylıkla kullanılabiliyor. Aynı zamanda mükemmel örtücülük ve kalıcı parlaklığa da sahip Akromax, DYO’nun binlerce renk seçeneğine sahip Renk Pınarı sistemi ile de uyumlu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ