Zirvede Haber

Aktaş tarih vermişti…Gürsu’da pazar yeri bilmecesi!

Aktaş tarih vermişti…Gürsu’da pazar yeri bilmecesi!

CHP Gürsu İlçe Başkanı Haşim Öztürk, temeli 2019’da atılan Yenidoğan Katlı Otopark ve Kapalı Pazar Yeri’nin akıbetini sordu. Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile hizmete gireceği açıklanan yatırımla ilgili Alinur Aktaş’ın Mayıs 2020’yi işaret ettiğini hatırlatan Öztürk, verilen sözlerin tutulmadığını belirterek “Sorun nedir, neden hala kullanıma almıyorsunuz” diye sordu.

Aktaş tarih vermişti...Gürsu'da pazar yeri bilmecesi!

Gürsu Yenidoğan Kapalı Pazar Yeri’nin temeli 20 Mart 2019’da atılmıştı.

600 GÜNDE TAMAMLANACAKTI

Temel atma töreninde yatırımın 600 günde tamamlanacağı açıklanmıştı.

AKTAŞ 400 GÜNDE TAMAMLANACAĞINI MÜJDELEDİ

Sonrasında çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, tamamlama süresini 400 güne indirdiklerini açıklayıp pazar yerinin Mayıs 2020’de hizmete gireceğini söylemişti.

Aradan geçen zaman karşın kapalı pazar yeri hala açılmadı.

ŞUBAT AYINDA ‘HAYIRLI OLSUN’ MESAJI VERİLDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 6 Şubat 2021’de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Gürsu Yenidoğan Katlı Otopark ve Pazaryeri’ni tamamladık. Bölge halkının ihtiyacını karşılayacak güzel bir tesis oldu. Gürsu’ya ve Yenidoğanlı hemşehrilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Ancak CHP Gürsu İlçe Başkanı Haşim Öztürk, pazar yerinin hala kullanıma açılmadığını hatırlattı.

Verilen sözlerin tutulmadığını öne sürerek tepkisini dile getiren Öztürk, şu ifadeleri kullandı;

“AÇIKLAYIN, GÜRSU HALKI BİLSİN!”

“2014 yılı seçim vaadi olan Gürsu ilçemiz Yenidoğan mahallesi kapalı Pazar alanı Akp’li Büyükşehir belediye başkanı, Gürsu belediye başkanı ve diğer siyasiler tarafından temeli 20 Mart 2019 günü attıldı. İnşaatına 600 gün denildi.  Sonra Alinur Başkan başka bir ziyaretinde gaza gelerek 400 günde tamamlanacak diye beyanda bulundu. Yani Mayıs 2020. Gelinen noktada Pazar an itibariyle halen açılamamıştır.(11 ay gecikti ) Verdiğiniz süre yine yalan oldu. 06.02.2021 günü hayırlı olsun diye müjdelediğiniz zamanın üzerinden 54 gün geçti, pazar halen açılmadı. Temel atma töreninde gülümseyen AK Parti kadroları siz sormuyorsunuz ama ben Gürsulu komşularım ve pazarcı esnafı adına sorayım:  “Sn. Mustafa Işık, pazarı neden kullanıma almıyorsunuz? Çözümsüz olan konu nedir, açıklayın Gürsu halkı bilsin.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ