Zirvede Haber

İmza Novia Bursa’da Hizmete Açıldı!

İmza Novia Bursa’da Hizmete Açıldı!

Gelinlik ve moda sektörüne yeni bir soluk olan İmza Novia görkemli bir törenle hizmete açıldı. Furkan Aydın Agency tarafından açılış organizasyonu gerçekleşen törene katılım yoğundu.

Pandemi önlemleri çerçevesinde gerçekleşen törende mikrofonlarımıza konuşan Firma Sahiplerinden Furkan Çimen; “Bugün artık tüm hazırlıklarımızı bitirip, mağazamızı Bursa’lılarla buluşturduk. Çok mutluyuz ve heyecanlıyız. İnanıyoruz ki; Bursa’da güzel işlere imza atacağız. Amacımız alanımızda Bursa’ya değer katacak hizmetler sunmak. Bu yolda tüm gayretlerimizle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Çimen konuşmasına şu şekilde devam etti; “Yaklaşık 30 yıldır bu sektörde hizmet veriyoruz.Tüm tasarımları kendimiz tasarımını yapıyor ve kendi atölyelerimizde dikiyoruz. Tüm satışlarımız tamamen direk üreticiden direk olarak yapılıyor. Özellikle gelinlik giyecek genç kızlarımızın boyuna, fizik yapısına,saç ve saç tasarımına ,makyajına ve giyeceği ayakkabı boyuna, istenilen  modelde ve de istenilen mevsimine  göre gelinlik  abiye,nişan elbisesi isteğe göre  tasarlıyor ve müşterimize sunuyoruz.Hazır satışa sunduğumuz modellerde de bunlar mevcut. Gelinlik alacaklar mağazalarımıza da kendilerine uygun her türlü bol seçenekli gelinlik, nişan elbiseleri ve abiye bulabilirler. Tüm ürünlerimiz kaliteli  ve özenle  hazırlanmaktadır. Önceliliğimiz müşteri memnuniyeti. Başta Bursa Merkez olmak üzere tüm bölge halkımıza hizmet vermekten de son derece mutluyuz”dedi.

Firma Sahiplerinden Nilüfer Şentürk’de açılışa katılan davetlilere teşekkürlerini sunarak; “ Bugün 30 yılın vermiş olduğu deneyim, bilgi ve tecrübe ile İmza Novia’yı Bursa’ya kazandırıyoruz. Hergün kendimizi yenileyerek çiftlerimizin, müşterilerimizin en özel günlerine imza bırakmak amacımız. “ dedi.

Tören davetlilerin fotoğraf çekimi ile son buldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ