Zirvede Haber

AKP yönetimindeki bir Türkiye’de ‘REFORM=KRİZ’ demektir.

AKP yönetimindeki bir Türkiye’de ‘REFORM=KRİZ’ demektir.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal: AKP yönetimindeki bir Türkiye’de ‘REFORM=KRİZ’ demektir.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, yaptığı açıklamada Türk Lirasının Dolar karşısında değer kaybı ve Merkez Bankası Başkanı değişikliği ekseninde iktidara sert eleştirilerde bulundu.

Genel Başkan Uysal sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada piyasalardaki alt üst oluşun sorumlusu olarak iktidarı eleştirerek “AKP/Recep Tayyip Erdoğan yönetimindeki bir Türkiye’de ‘REFORM=KRİZ’ demektir” diye konuştu.

Uysal Recep Tayyip Erdoğan Liderliğindeki Ak Parti yönetiminin ülkedeki dini ve milli değerleri ifade eden kavramların içini boşalttığına vurgu yaparak “REFORM adı altında atacakları her adımın merkezinde millet ve devletimizin değil AKP/Recep Tayyip Erdoğan’ın bekası olacaktır” dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal şunları ifade etti:

“REFORM=KRİZ demek”

“Patron çıldırınca, Akıl ve sorumluluk piyasaya kaldı!

AKP/Recep Tayyip Erdoğan yönetimindeki bir Türkiye’de ‘REFORM=KRİZ’ demektir. Çünkü REFORM adı altında atacakları her adımın merkezinde millet ve devletimizin değil AKP/Recep Tayyip Erdoğan’ın bekası olacaktır.

“İçi boş dışı şekerli laflardan medet umuyorsunuz. BİTTİNİZ”

Şimdi de MANİFESTO açıklayacaklarmış kongrede! AKP’nin bayraklaştırdığı dini, milli ne kadar değer varsa REFORM, YENİ ANAYASA, YENİ EKONOMİ PROGRAMI, YENİ TÜRKİYE vb her tür kavramın da içini boşalttınız. Hala içi boş dışı şekerli laflardan medet umuyorsunuz. BİTTİNİZ.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ