Zirvede Haber

GNC, SATIŞ SONRASI HİZMET BÖLÜMÜNDE “ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK” TEKNOLOJİSİ KULLANIYOR

GNC, SATIŞ SONRASI HİZMET BÖLÜMÜNDE “ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK” TEKNOLOJİSİ KULLANIYOR

Satış Sonrası Hizmet aşamasında “Artırılmış Gerçeklik” teknolojisini kullanan GNC Makina, müşterilerinin sorunlarına uzaktan, hızlı ve güvenli müdahale ediyor. Dijital Teknolojilere ciddi yatırım yapan GNC Makina satış sonrası hizmette bu ileri teknoloji uygulaması ile müşterisine fayda sağlıyor.

Türkiye’de üretim sektörünün her alanına hizmet veren GNC Makina, değişime ve yeniliğe olan inancıyla, yaklaşık bir yıldır ‘’Artırılmış Gerçeklik Gözlüğü’’ kullanıyor.

Sektöre daha iyi hizmet vermek adına kullanmaya başladıkları yerli üretim gözlük kafaya takılıyor ve gözün önünde şeffaf bir ekran beliriyor. Cihazın üstünde de bir kamera, flaş ışık ve bir de dokunmatik yüzey bulunuyor. Ekranla bir cihazın önüne gidildiğinde internet üzerinden direkt bilgisayarın başındaki başka bir kişi ile iletişim kurulabiliyor. Gözlüğü kullanan kişi bilgisayar ve bu gözlük vasıtası ile karşı tarafa anında yönlendirme yapabiliyor. Koç Üniversitesi’nden çıkan bu cihazı AUGMENCY firması almış ve üretmeye başlamış. Son zamanlarda oldukça popüler olan bu teknolojiyi ilk kullanan firmalardan biri de GNC Makina.

SATIŞ SONRASI HİZMETE ÇOK ÖNEMLİ

2010 yılında kurulmuş olan GNC Makina, takım tezgâhları üzerinde faaliyet gösteriyor. “Bir yerde üretim varsa orada mutlaka takım tezgâhı vardır” diyen GNC Makina Genel Müdürü Emre Seçkin, “Artırılmış Gerçeklik Gözlüğü’’ için ‘’Saha ekibinin merkez ofisi ile bağlantıya geçilerek anında destek almasına yardımcı olunuyor” ifadesini kullandı.

Satış Sonrası Hizmetler Bölümü’ne çok önem veriyoruz diyerek Artırılmış Gerçeklik Gözlüğünü’de bu alanda kullandıklarını ifade eden Seçkin, “Robotlu otomasyon çözümlerinde de bir iş ortağı olarak müşterilerimize hizmet veren bir firmayız. Bu teknoloji bizim için hızı çok artıran bir hizmet oldu. En iyi özelliği bu ürünün kafaya takılıyor olması ve ellerin serbest kalması. Ekibimiz cihaz sayesinde sorunu ekranda görerek hemen müdahale edilebiliyor” dedi.

Özellikle yerli bir girişim olmasının kendilerini oldukça motive ettiğini de sözlerine ekleyen Seçkin, “İstiyoruz ki böyle teknolojilere yatırım yapan firmalara bizler de kullanıcı olarak destek verelim. Bilindiği üzere bu tür yazılım firmaları hep sahadan alacağı geri bildirimlerle yazılımlarını iyileştirirler ve geliştirirler. Bizler de aktif kullanıcı olarak, kendilerine zaman zaman geri bildirimler vererek programı geliştirmeye yardımcı olalım” diyerek ‘’Artırılmış Gerçeklik Gözlüğü’’ ve bu ileri teknoloji ile ilgili düşüncelerini aktardı.

‘’ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK’’LE HIZLI ÇÖZÜMLER

Pandemi ile bu ileri teknolojiye hızlı bir geçiş yapan GNC Makina’nın satış sonrası ekibi yaklaşık bir yıldır cihazı aktif olarak kullanıyor. Merkez ofisi İstanbul olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veren GNC Makina gerektiği an kendilerine ihtiyaç duyan teknisyen ekibe bu gözlükle anlık destek verebiliyor. Tezgâhlarda ortaya çıkan herhangi bir aksaklıkta merkezden destek alma ihtiyacı doğabiliyor. Bu amaçla merkez ofisteki servis bakım liderleri tam destek için bilgisayarların başında hazır bulunuyor. Teknisyenler sahada gözlüğün yardımı ile hızlı bir şekilde yönlendirme yapıyor ve arızaya anında müdahale edebiliyorlar.

İLERLEYEN DÖNEMDE MÜŞTERİLER İÇİN DE KULLANILACAK

Müşterileri için de bu aplikasyonu tedarik etmeyi planlayan GNC Makina, bu hizmeti öncelikle kendi içerisinde bakım ekibi olan ve belli bir makine parkuruna sahip müşterileri için sağlayacak.

Ayrıca gözlüğü kullanarak çözdükleri sorunları kaydeden GNC Makina konu ile ilgili bir arşiv de oluşturmaya başlamış. Böylelikle benzer bir makinede benzer bir problem yaşandığında müşterisi ile direk kaydı paylaşarak müşterisini daha hızlı çözüme ulaştırabiliyor.

GNC CNC Makina Teknolojileri Hakkında

2010 yılında İstanbul’da kurulan GNC CNC Makina Teknolojileri; İstanbul Anadolu ve Avrupa yakası, Ankara, İzmir, Bursa, Konya ve Adana’da bulunan şubeleri ile sektörüne fayda, çözüm ortaklarına katma değer oluşturmak amacı ile yola çıkmıştır. Kurulduğu ilk günden itibaren tüm kaynaklarını sektörün ihtiyaçları doğrultusunda, yaygın servis ağı ve saha avantajı ile doğru tespit ederek en hızlı, en güvenilir şekilde cevaplamak için kullanan GNC Makina; VICTOR Taichung, NAKAMURA-TOME, AVEREX, ROMI, VISION WIDE, VONGHLER ve LICO gibi yüksek hız, nitelik ve kaliteye sahip takım tezgâhları ile şirketlerin üretim verimliliğini en üst seviyeye çıkarmıştır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ