Zirvede Haber

Mutfaklarda yeni trend: Goldmaster Dietist Buharlı Pişirici

Mutfaklarda yeni trend: Goldmaster Dietist Buharlı Pişirici

Hızlı… Sağlıklı… Lezzetli… Goldmaster Dietist Buharlı Pişirici, sağlıklı lezzetleri pratik bir şekilde hazırlamak isteyenlerin yeni favorisi!

Son bir yıldır pandeminin etkisiyle evde ve mutfakta daha çok vakit geçiriyoruz. Mutfakta yeni lezzetler denemek ise birçoğumuz için yeni bir hobiye ve alışkanlığa dönüştü. Siz de yeni tatlar denerken seçiminizi sağlıklı beslenmeden yana kullanmak istiyorsanız, Goldmaster Dietist Buharlı Pişirici ile tanışın.

İhtiyaçları ve talepleri göz önünde bulundurarak yenilikçi ürünler geliştiren Goldmaster, Dietist Buharlı Pişirici ile yeni bir deneyim sunuyor, sağlıklı lezzetleri aynı anda ve pratik şekilde hazırlamaya imkan veriyor.

Aynı anda ve kokuları birbirine karışmadan 3 farklı yemek…

Üç hazneli geniş kapasitesiyle üç farklı lezzeti aynı anda ve kolayca hazırlayabileceğiniz Goldmaster Dietist Buharlı Pişirici, kokuların birbirine karışmasına izin vermiyor ve gıdaların besin değerini koruyor.

8.4 litre kapasiteye, 800 W performansa sahip ürün, su seviye göstergesi ve 60 dakika zamanlayıcısı ile mutfaktaki yeni yardımcınız oluyor. Kolayca su ekleyebileceğiniz Goldmaster Dietist Buharlı Pişirici, özel tasarımı sayesinde fazla yer de kaplamıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ