Zirvede Haber

Devlet bunların hesabını sormalı

Devlet bunların hesabını sormalı

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, GARA’da terör örgütü tarafından katledilen 13 şehidimizin ardından devlet kurumlarının bölücü terör örgütleriyle işbirliği içinde olan yapılara karşı neler yapılması gerektiğini bugünkü köşesine taşıdı…

Hafta sonu ajanslara düşen katliam haberleriyle sarsıldık.

13 silahsız devlet görevlisi, 6 yıldır tutuldukları mağarada bölücü terör örgütü mensupları tarafından enselerine kurşun sıkılarak katledildi.

Aralarında iki istihbarat görevlisi, asker ve polislerin de bulunduğu yurttaşlarımız, bölücü örgüt mensupları tarafından öldürüldü.

İçimiz yandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri GARA’da yürüttükleri operasyon sırasında katliamı gerçekleştiren teröristlerden intikamını aldı ama 13 vatan evladını kurtaramamak içimize büyük bir yara bıraktı.

Bölücü terör örgütü köşeye sıkıştıkça, ses getiren ve Türk halkı üzerinde psikolojik etki bırakan sansasyonel eylemlere yöneldi.

Türkiye’de büyük bir üzüntüye yol açan katliam için şimdi 6 yıldır bölücü terör örgütünün tuttuğu 13 görevlimizin niçin alınamadığı ve bir istihbarat zafiyeti olup olmadığı sorgulanıyor.

Elbette, bunlar tartışılacak ama içimizde bölücü terör örgütüyle iş tutan kişi, kurum ve kuruşların, STK’ların, siyasi partilerin bunda hiç sorumluluğunun olup olmadığı sorgulanmayacak mı?

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın’ın yazısının tamamı için tıklayın… 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ