Zirvede Haber

Teröristler alçakça bir katliam yaptı.

Teröristler alçakça bir katliam yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize 7. Olağan İl Kongresi’nde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Irak’ın kuzeyindeki Pençe Kartal-2 Harekatı’nda şehit olan 3 askerimiz ile, teröristler tarafından alçakça katledilen, şehit edilen 13 kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu kardeşlerimizi nasıl bu terörist alçakların elinden kurtaracağız hep bunun hesabını yaptık. En son operasyonların yapıldığı gece artık bu operasyonları yapmak suretiyle kardeşlerimizi kurtaralım istedik. Gerek Savunma Bakanım, Genelkurmay Başkanım gerek MİT hep birlikte çalışmalar neticesinde adım atıldı ve ilk etapta bütün inlerine gireceğiz demiştik ya, 42 terörist bu esnada geberdi. Teörristler alçakça bir katliam yaptı.” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Yenişehir Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Rize 7. Olağan İl Kongresi‘ne katılıyor. Erdoğan ayrıca, Aksaray-Eskişehir-Konya il kongrelerine de canlı bağlantı ile katıldı.

Erdoğan’ın açıklamaları:

Bugün sizlerle ve milletimizle ülkemizin son 40 yılına damgasını vuran terör meselesiyle ilgili geçmişten bugüne gelen ve geleceğe de uzanan bir perspektifte hasbihal etmek istiyorum. Irak’ın kuzeyindeki Pençe Kartal-2 Harekatı’nda şehit olan 3 askerimiz ile, teröristler tarafından alçakça katledilen, şehit edilen 13 kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu kardeşlerimizi nasıl bu terörist alçakların elinden kurtaracağız hep bunun hesabını yaptık. En son operasyonların yapıldığı gece artık bu operasyonları yapmak suretiyle kardeşlerimizi kurtaralım istedik. Gerek Savunma Bakanım, Genelkurmay Başkanım gerek MİT hep birlikte çalışmalar neticesinde adım atıldı ve ilk etapta bütün inlerine gireceğiz demiştik ya, 42 terörist bu esnada geberdi. Teörristler alçakça bir katliam yaptı. 

“MECLİS’TE İŞİN GERÇEĞİNİ ANLATACAĞIZ”

Şimdi Meclis’te bununla ilgili soruşturma önergesi vererek, detaylarını Meclis’te de gündeme getirecekler Savunma Bakanım, grup başkanımız Naci Bey ile de bunu konuştuk. Bunların parlamentodaki temsilcilerinde de yalan bol. Savunma Bakanım, İçişleri Bakanım, Genelkurmay Başkanım detaylarını anlatacaklar. Batı bundan anlar mı? İsterse anlasın, isterse anlamasın. ABD’nin açıklaması evlere şenlik. Hani siz PKK’nın yanında değildiniz? Hani siz PYD’nin yanında değildiniz? Bal gibi de yanındasınız ve arkasındasınız. Meclis’te işin gerçeğini anlatacağız.

51’i ölü, 53 terörist etkisiz hale getirildi. Ordumuzun zaman ve mekan sınırı tanımaksızın, ülkemizin ihtiyaç duyduğu her harekatı kendi imkanları ile yürütebilecek seviyeye ulaşmasıyla gurur duyuyoruz. Terör örgütüne ait çıkan, destek veren herkesin eline masumların kanı bulaşmıştır. Parlamentodaki uzantıları ellerinde çakı bile yok diyor. Bomba var, her türlü silah var ama çakı yok. Bay Kemal bunları iyi öğren. Bu öyle sıradan değil. Kimin nerede ne yaptığını biz gayet iyi biliyoruz. Sen de bunları öğreneceksin. Bu gerçekleri iyi öğreneceksin. Bunun bedelini millet size ödetecek. Bu sözüm, demokrasi, hak, özgürlük kılıfı altında ülkemizdeki terör örgütleri ile siyasi uzantılarına sınırsız destek verenleredir.

Bu sözüm terör örgütlerinin propaganda aygıtlarına dönüşen sosyal medya mecralarınadır. Hepiniz alçakça infazdan sorumlusunuz. Bu aynı terör örgütünün ilk katliamı da değildir.

“SAYIN BIDEN LÜTFEN SEN DE BUNLARI İYİ TANI”

Sayın Biden lütfen sen de bunları iyi tanı. Bunları tanırken FETÖ’yü unutma, onu da iyi tanı. Onu da iyi tanı. Bunlar 1990’da Şırnak’ta 12’si çocuk 27 sivili, 1991’de Mardin Midyat’ta 19 sivili, 1992’de Bitlis Tatvan’da 13 sivili, 1992’de yine Bitlis’te 19 sivili alçakça öldürenlerdir. Bunlar Yasin Börü’nün, Eren Bülbül’ün, öğretmen Aybüke Yalçın’ın katilleridir.

Ben burada tıklım tıklım kapalı spor salonunu dolduranlardan bir şey istiyorum. 2023’te bir başka seçim yaşayacağız. Bulundukları yerde daha çok çalışmalarını, gayret göstermelerini isteyeceğiz. Her yerden bir başka heyecan doğuracağız. Biz dimdik ayaktayız. Her fırsatta terör gerçeğini anlatmayı ve herkesi izana davet etmeyi sürdüreceğiz. Verdiğimiz şehitlerin bizi kutlu mücadelemizden vazgeçireceği sanılmasın.

RİZE-ARTVİN HAVALİMANI AÇIKLAMASI

Buradan bir müjde daha verelim. Rize-Artvin Havalimanı, Adil Bey ne zaman bitiriyoruz? Aralık 2021’de Ulaştırma Bakanım diyor ki, Rize-Artvin Havalimanı’nı bitiriyoruz. Buradan havalimanı 15-20 dakika. Aynı şekilde Artvin. Oranın da gözetleme kulesi aynen merkezdeki gibi bir çay bardağı olacak. Terminal binası da muhteşem. Adı önemli değil, önemli olan iş.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ