Zirvede Haber

DEVA Bursa “Eksik” Kadrolarını Tamamlıyor!

DEVA Bursa “Eksik” Kadrolarını Tamamlıyor!

DEVA Partisi Bursa siyasetinde bir ilke imza attı. 75 kişilik yönetim kurulu içinden oluşan İl Başkanlık Kurulu seçimle belirlendi.Bursa’da teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren DEVA Partisi siyasette bir ilke imza attı.

DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz, 75 kişinin bulunduğu İl Yönetim Kurulu içinden çıkan 21 kişilik İl Başkanlık Kurulunu “seçim”le belirledi.

Olay gazetesi Başyazarı Ahmet Emin Yılmaz, konuyla ilgili şunları yazdı:

“… Çarşamba akşamı yapılan yönetim toplantısında, İl Başkanlık Kurulu adı altında 21 kişilik politika başkanları belirlendi. Üstelik, 75 kişi arasından 21 kişilik İl Başkanlık Kurulu yerel siyasette ilk kez seçimle yapıldı.”

Özgöz, yönetimin yapısı hakkında şu bilgileri verdi:

‘YAŞ ORTALAMASI 38’

“İl Yönetim Kurulumuzda kadın üyelerin oranı yüzde 37, genç üyelerin oranı ise yüzde 22. Gençlerimiz 26.5 yaş ortalamasındayken, yönetim kurulunun tamamının yaş ortalaması ise 38. Nilüfer’de, İzmir Yolu üzerindeki Bankalar Bölgesi’nin tam karşısında kiraladığımız İl Başkanlığımızı tamamlamak üzereyiz. Önümüzdeki hafta da açılışını yapmak istiyoruz. Şunu açıkça söyleyebilirim. Etkili muhalefet dönemi başlıyor. DEVA Partisi olarak biz Bursa’da etkili muhalefet yapacağız. Halkın derdi neyse DEVA’nın ilgilendiği konu o olacak. Yalnızca kendi yapacaklarımıza odaklanacağız. Başka partilerde olan biteni takip etmek yerine, enerjimizi halk için siyasete harcayacağız.”

DEVA PARTİSİ BURSA İL BAŞKANLIK KURULU

DEVA Partisi Bursa İl Başkanlık Kurulu şu isimlerden oluştu:

“Gençlik Çalışmaları Asya Zeynep Dede, Kadın Çalışmaları Berrin Temuroğlu, Dış İlişkiler Burak Yalım, Bilgi ve İletişim Ferdun Şen, İnsan Kaynakları ve Parti İçi Eğitim Fırat Koçhan, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Hakan Çavuş, Eğitim Metin Kartal, Yerel Yönetimler ve Şehircilik Mine Norşon, İdari ve Mali İşler Mümtaz Öztürk, Teşkilat Sadık Kutlucan, Doğa Hakları ve Çevre Selda Altun, Sosyal İşler Sıdıka Sayılır, Seçim İşleri Şakir Çalışkan, Kültür ve Sanat Tayfun Öztürk, Hukuk ve Adalet Tuğba Yıldızer, İl Sekreteri Yağmur Barmanbay Koç, Dijital Dönüşüm ve Teknoloji Ali Akbaşoğlu, Sağlık Zeliha Sevin, Halkla İlişkiler Yasin Gök, Sektörel Gelişmeler Zekeriya Pehlevan.

Ayrıca…

Levent Karaaslan Tarım ve Hayvancılık, Uğur Özdemir Tekstil Sanayi, Yalçın Yaşar Çiftçi Esnaf ve Sanatkarlar, İskan Akın İnşaat, Kerem Turan Turizm ve Hizmetler komisyonu başkan oldular.”

DEVA’da Mudanya İlçe Başkanı Dilek Durak olurken, Orhaneli, Harmancık, İnegöl, Yenişehir, Gemlik, Mudanya, Karacabey’den sonra Kestel listesi de Genel Merkez’e gönderildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ