Zirvede Haber

Erdem, havyan dostu Pehlivan’ı unutmadı

Erdem, havyan dostu Pehlivan’ı unutmadı

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden hayvan dostu Cemil Cevdet Pehlivan’ın ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu. Sokak hayvanları ile ilgili yürütülen hizmetlerde gönüllü hayvanseverlerle birlikte çalışmalar da yapan Nilüfer Belediyesi, Barış Mahallesinde hergün sokak hayvanlarını kişisel çabalarıyla besleyen ve geçtiğimiz günlerde sahipsiz hayvanları beslerken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Cemil Cevdet Pehlivan’ı unutmadı.

Yaşadığı bölgede hayvansever kimliğiyle sembol olan Pehlivan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Başkan Yardımcısı Remzi Çınar ve Veteriner İşleri Müdürü Fikriye Eker’in de hazır bulunduğu ziyarette, üzüntülerini dile getirdi.

Cemil Cevdet Pehlivan’ın eşi Mesrure Pehlivan, kızı Derya Şen ve damadı Mutlu Şen’e başsağlığı dileklerini ileten Başkan Erdem, Barış Mahallesi’nde sahipsiz kediler için oluşturulan Havuzlu Konak Kedi Evi’nin adını değiştirerek Cemil Cevdet Pehlivan’ın anısını burada yaşatmak istediklerini söyledi. Bu girişimin ve ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden Mesrure Pehlivan ise, “O 20 yıldır kendisini hayvanlara adadı. Bölgedeki sahipsiz hayvanlar onun en iyi arkadaşlarıydı. Kendi evlatları gibi davranırdı. Onları doyurur, hasta olanlar için elinden geleni yapardı. Onun bu davranışı herkese örnek olmalı” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ