Zirvede Haber

İstifanın Arkasında Ne Var! Yıldırım Belediyesi’nde Neler Oluyor!

İstifanın Arkasında Ne Var! Yıldırım Belediyesi’nde Neler Oluyor!

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Lodos Haber’e yaptığı açıklamada, “Kamuoyu ile görevden ayrılma haberini paylaşan arkadaşımız da dahil, 3 çalışma arkadaşımıza teşekkür ettik” dedi.

Bursa siyasi kamuoyu Yıldırım Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Mollasah’in görevinden ayrıldığına ilişkin paylaşımının yarattığı etkiyi konuşurken, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz Lodos Haber’e yaptığı açıklamada, “Kamuoyu ile istifa haberi paylaşan çalışma arkadaşlarımız Servet Hocaoğulları,Ali MollaSalih ve Fatih Polat ‘a teşekkür ettik”dedi.

Oktay Yılmaz, Ali Mollasalih’in yanı sıra, Servet Hocaoğulları ve Fatih Polat’a kendisinin teşekkür ettiğini vurgulayarak, “Ali Mollasalih’in yerine Mehmet Ali Yazıcı’yı başkan yardımcısı olarak görevlendirdim” diye konuştu.

Yeni idari yapılanma şeması

Bu arada, Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan Ali Mollasalih de Lodos Haber’e yaptığı açıklamada, görevinden istifa etmediğini belirterek, “İstifa değil. Başkanın takdiri!” dedi. 3 başkan yardımcısının görevden ayrılması siyasi kulislerde Yıldırım Belediyesi’nde ne oluyor sorularının tavan yapmasına neden oldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ