Zirvede Haber

DR. OZ’ÜN, “OZTUBE” İSİMLİ YENİ DİJİTAL PLATFORMU AÇILDI

DR. OZ’ÜN, “OZTUBE” İSİMLİ YENİ DİJİTAL PLATFORMU AÇILDI

Kalp ve göğüs cerrahı, Emmy ödüllü The Dr. Oz Show’un sunucusu Dr. Mehmet Öz, bugün uzun zamandır beklenen OzTube isimli yepyeni dijital video platformunu tanıtıyor. OzTube; sağlık, zindelik, meditasyon, yemek, egzersiz, ilişkiler, güzellik, zihin ve beden konularında alanında uzman kişilerin platforma özel düzenlediği içeriklerin yanı sıra halihazırda var olan sağlıklı ve mutlu bir gündelik yaşam için tavsiyelerin ve araçların bulunduğu Dr. Oz içeriklerini de kapsayacak. OzTube’a oztube.com adresinden erişebilirsiniz, programa erişim ücretsizdir.

OzTube, Dr. Öz’ün ömür boyu misyonu olan “iyi bir yaşam için sizlere yardımcı olmak” adına Oz Fit, Oz Beauty, Oz Health, Oz Wellness, Oz Friends, Oz Eats ve Oz Mind gibi oldukça fazla program seçeneği içeriyor. Platforma özel olarak alanında uzman kişiler tarafından hazırlanmış içerikler şu şekilde; Deepak Chopra (dünyaca ünlü bütüncül tıp ve kişisel dönüşüm öncüsü) ile The Chopra Well, Brooke Burke (TV sunucusu, fitness uzmanı ve yazar) ile Brooke Burke Body, Aaron Sanchez (ödüllü şef, televizyon siması, hayırsever) ile Cocina, Anusha Dandekar (TV sunucusu ve moda fenomeni) ile Brown Skin Beauty, Restita DeJesus (dövüş sanatları ustası) ile Meditation In Motion ve Jeanette Jenkins ile Yusuf Myers (ünlülerin antrenörü ve fitness uzmanları) tarafından sunulan ve System 21 egzersizlerini içeren Oz Fit. OzTube aynı zamanda The Dr. Oz Show programında yıllar içinde yayınlanmış en iyi içerikleri de öne çıkaracak. Yıl içerisinde yeni programlar ve yetenekler tanıtılmaya devam edecek.

Dr. Mehmet Öz Hakkında

Dr Öz NY Presbyterian-Columbia Tıp Merkezinde uzman doktor, dünyaca ünlü kalp cerrahı ve çok satan kitap yazarıdır ve The Dr. Oz Show ile 10 adet Daytime Emmy® ödülü kazanmıştır. The Dr. Oz Show, sağlık ve zindelikle alakalı birçok konuda izleyicilere bilgi sahibi olma fırsatı sunan ulusal bir bilgilendirici gündüz programıdır.

Dr. Öz, lisans derecesini Harvard Üniversitesi’nden aldıktan sonra Pennsylvania Tıp Okulu ve Wharton Ticaret Okulu’nda çifte uzmanlık ve yüksek lisans yaptı. Araştırmaları arasında kalp nakli cerrahisi, minimal invaziv kardiyak cerrahisi, tamamlayıcı tıp ve sağlık hizmetleri politikası bulunuyor. 400’den fazla orijinal yayın, kitap bölümü ve tıp kitabı yazarlığı yaptı ve birçok patent aldı.

Dr. Öz 2004 – 2009 yılları arasında 6 sezon boyunca “The Oprah Winfrey Show”un sağlık uzmanlığını yaptı. 2014 yılında AskMD tarafından “En İyi Tıp Uygulaması” ödülü kazanan Sharecare.com’un kurucu ortağıdır ve Hearst tarafından yayınlanan “The Good Life” isimli bir yayını bulunmaktadır. Dr Öz aynı zamanda yakın tarihli “Food Can Fix It”, “YOU: The Owner’s Manual” ve ödüllü “Healing from the Heart” isimli yayınların da bulunduğu sekiz adet yayınıyla New York Çok Satanlar listesine girmiş bir yazardır.

Kalp cerrahlarının bulunduğu her büyük profesyonel derneğe mensup olmasına ek olarak Dr. Öz; Time dergisinin “En Etkili 100 Kişi”, Forbes’un “En Etkili Ünlü”, Esquire dergisinin “21. Yüzyılın En Etkili 75 İsmi”, Harvard’ın “En Etkili 100 Mezunu” listelerine girmiş, Dünya Ekonomi Forumu tarafından “Yarının Küresel Lideri” seçilmiş, Ellis Adası Onur Madalyası sahibi ve AARP tarafından “50 Yaş Üstü En Etkili 50 Kişi”den biri olmuştur.

Dr. Öz Lisa Öz’ün eşi, 4 çocuk babasıdır ve 4 torunu bulunmaktadır.

https://www.doctoroz.com/oztube/

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ