Zirvede Haber

Pandemi Döneminde Hem Esnafa, Hem de İlçemizdeki STK’lara da Yardımcı Olmalısınız!

Pandemi Döneminde Hem Esnafa, Hem de İlçemizdeki STK’lara da Yardımcı Olmalısınız!

MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi ve Gurup Sözcüsü Bülent Erden; sosyal medyadan duyuru yaparak Mudanya Belediyesi’nin dükkanını kapatan belediye mülklerini kiralayan kiracılardan kira almaması, paket servisi yapan kiracılardan da kiranın yarısını 30 haziran 2021 tarihine kadar alınmasını talep edeceği Meclis Toplantısı öncesi Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz öneriyi olumlu bularak yanıt verdi.

Gelişmeler üzerine Sözcü Erden; “Tamda istediğimiz gibi, teşekkürler Türkyılmaz” paylaşımı yaparken MHP Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler; “MHP Belediye Meclis Üyemiz Bülent Erden Bey’in önerisini dikkate alarak Mudanya’daki esnaf kiracılarımıza pandemi desteğinde bulunan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a teşekkür ediyorum. MHP Mudanya Teşkilatı olarak hem sahadaki “Haydi Mudanya Esnafına Sahip Çık” kampanyamız ile hem de belediye meclisindeki önerilerimizle Mudanyalı esnaf hemşehrilerimizin daima yanındayız.” notunu paylaştı.

Esnafların kirası noktasında Mudanya Belediye Başkanı Türkyılmaz’dan istediği yanıtı alan Sözcü Erden aynı desteği Belediye’nin mülklerinde kiracı olarak bulunan STK’lar içinde beklediğini sosyal medyasından yaptığı çağrı ile bildirdi. 8 Ocak Cuma günü yapılacak meclis toplantısı öncesi MHP’li Erden; ” Her geçen gün sosyal ilişki ve faaliyetlerin, dayanışmanın erezyona uğradığı hepimizin malumu. Sizler gayret ve özveri ile erezyona engel olan çınarlarısınız. İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde toplumun diğer kesimleri gibi sizlerde ekonomik olarak zorluklar yaşamaktasınız. Bu nedenle MHP grubu olarak 8 ocak 2021 cuma (yarın) günü saat 15.00 de Uğur Mumcu kültür merkezinde yapılacak Belediye Meclis Toplantısında Belediye mülklerinde kiracı olarak faaliyetini sürdürmekte olan derneklerden pandemi sürecinde kira alınmaması talepli bir önerge vereceğiz. Önergemizin Sayın Belediye Başkanı ve kıymetli meclis üyelerince memnuniyetle kabul göreceğine inanıyorum. Halka açık olan meclis toplantısına katılarak sayın Başkan ve Meclis Üyelerinin bu konudaki desteğine şahit olabilirsiniz. Sağlıkla kalın inşallah.” paylaşımı ile kararlılığını ortaya koydu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ