Zirvede Haber

MHP Mudanya’dan; Esnafına Sahip Çık!

MHP Mudanya’dan; Esnafına Sahip Çık!

“İnsan sağlığı ve toplum psikolijisini ciddi bir şekilde etkileyip ağır izler bırakan koronovirüsün ekonomik alanda da hepimizi derinden etkilediği apaçık bir gerçektir. Hemen hemen bütün sektörler bu zorlu süreçten nasibini alırken, hiç şüphesiz en çok etkilenen kesimlerden biri de yerel esnafımız olmuştur.” MHP Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler; yerel esnafa sahip çıkılmasının önemini işaret ederek pandemi nedeni ile zor bir dönem geçiren esnafa tam destek olacaklarını açıkladı.

Başkan Seymenler; “Her zaman bizlerin yanında olan, yeri geldiğinde veresiye defterini açan, “yoksa sonra verirsin” diyen, “gel bir bardak çayımı iç” diyerek muhabbetini esirgemeyen, cenazemizde, düğünümüzde yanımızda olan, kimi zaman anahtarımızı, kimi zaman çocuğumuzu emanet ettiğimiz, mahallemizi, sokağımızı, evimizi kollayan yerel esnafımızın” hayatımızda apayrı bir yeri vardır.

Bizlere düşen de bu zorlu süreçte yerel esnafımıza sahip çıkmaktır. Çünkü yerel esnaftan alışveriş yapmak ekonomiye can verirken bizi biz yapan milli ve yerli değerlerimize sahip çıkmak demektir. Yerel esnaftan alışveriş demek paranın ülke ekonomisinde kalması, Türk Lirası’nın değer kazanması, ilçemizin kalkınması demektir.

Mudanyalılar olarak bizlerinde bu zorlu süreçte alışverişimizi Mudanya’mızdaki yerel esnafımızdan yapmamız büyük önem arz etmektedir. Mudanya’mız için vergisinden, istihdamına, mahalle kültüründen, yardımlaşmasına emek veren yerel esnafımızı desteklemek boynumuzun borcudur. “Gün esnafımıza sahip çıkma günüdür. ”

Milletimiz mayasında bulunan kardeşlik ve dayanışma duygusuyla birlik ve beraberlik içinde hareket ederek bu zor günleri de inşallah geride bırakacağız.

Biz de ‘Esnafına Sahip Çık Mudanya’ kampanyasını hayata geçirerek Mudanya’daki firmalarımıza destek olmak, esnafımızın yalnız olmadığını hissettirmek, durma noktasındaki işlerini biraz olsun canlandırmak istiyoruz.

Ve diyoruz ki;

Haydi Mudanya…

Gün Birlik Günü…

Alışverişini Yerel Esnaftan Yap!

Esnafına Sahip Çık!” ifadelerini kullandı. 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ