Zirvede Haber

Goldmaster’dan Yılın İlk Kampanyası

Goldmaster’dan Yılın İlk Kampanyası

Kişisel bakımdan küçük ev aletlerine kadar geniş ürün yelpazesiyle hayatın her alanına konfor katan Goldmaster, yılın ilk kampanyasında Janti 9 in 1 Erkek Bakım Seti alanlara katlanabilir saç kurutma makinesi hediye ediyor.

Bakım kategorisindeki ürünleriyle yüksek performanslı ve konforlu seçenekler sunan Goldmaster, bakımından vazgeçmeyen erkeklere, avantajlı bir kampanya sunuyor. Kampanya kapsamında Janti 9 in 1 Erkek Bakım Seti, katlanabilir saç kurutma makinesi hediyesiyle birlikte 349 TL’ye satışa sunuluyor.

Üstün Tıraş Deneyimi

Cildi tahriş etmeyen, cilde dost özel yapısı ve paslanmaz çelik bıçakları ile rahat, hijyenik ve konforlu tıraş sağlayan Goldmaster Janti 9 in 1 Erkek Bakım Seti, 120 dakika kablosuz kullanım süresi ve hızlı şarj özelliğiyle üstün tıraş deneyimi sunuyor. Sakal kesme başlığı, saç kesme başlığı, burun/kulak kılı alma başlığı, sıfır tıraş başlığı, 4 farklı saç tarağı ve ayarlanabilir sakal kesme tarağı ile 9 farklı kullanım olanağını bir  arada sunan Goldmaster Janti 9 in 1 Erkek Bakım Seti, erkeklere tüm bakımlarını kolayca yapma imkanı sağlıyor.

Li-ION pili ve şarj kablosu takılıyken çalışabilme özelliği sayesinde kesintisiz tıraş keyfi sunan Janti 9 in 1’i ister Powerbank’le ister Micro USB adaptörle şarj etmek mümkün.

Katla ve Rahatça Sakla

Kampanya dahilinde Janti 9 in 1 Erkek Bakım Seti alanların hiçbir ücret ödemeden sahip olacağı Goldmaster Katlanabilir Saç Kurutma Makinesi ise performansıyla olduğu kadar tasarımıyla da iddialı. Katlanabilir yapısı ile yer kaplamamak için özel olarak tasarlanan saç kurutma makinesi, taşıma kolaylığı da sunuyor.

www.goldmaster.com.tr

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ