Zirvede Haber

CHP İl Başkanı İçin Tv Yapımcısına MHP’li Meclis Üyesinden Köşeli Sorular!

CHP İl Başkanı İçin Tv Yapımcısına MHP’li Meclis Üyesinden Köşeli Sorular!

MHP’li Meclis Üyesi, Belediye Başkanına sorduğu sorulara cevap alamayınca, Belediye Başkanının partisinin İl Başkanı’na sosyal medyadan direk sordu. AS Tv’de program sunan Sevda Kurul’a konuk olacak CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca’nın cevaplaması istemiyle sorular hazırlayan MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi ve Gurup Sözcüsü Bülent Erden bu soruları da sosyal medya hesabından paylaşarak bir ilke imza attı.

Erden’in paylaşımı;

Sayın Sevda Kurul
CHP Bursa İl Başkanı Sayın İsmet Karaca nın yarın programınıza konuk olacağını öğrendik.

Sayın İsmet Karaca’nın aşağıdaki konulardaki düşüncelerini öğrenmemize vesile olmanızı rica ediyoruz.
Muhtemelen Sayın Karaca da CHP Mudanya Belediyesi’nin icraatları hakkında halkı bilgilendirme adına birkaç cümle sarf edecektir.

1. Mudanya Belediye Başkanının meclis üyelerinden siyasi başkan yardımcısı atamamış olması.
2. Temelinin atılması tarihinin üzerinden 4 sene geçmiş olmasına rağmen 1. Ci etabı 13 milyon tl sına ihale edilen ortada bir şey göremediğimiz Yıldıztepe projesi.
3. Yenisini yapmadan kapattığı kapalı pazaryeri.
4. Sizinle birlikte esnafa işyerlerinizin mühürlerini sökebilirsiniz diyerek ceza almalarına, bir esnafın hapse girmesine sebep olması.
5. Güzelyalı da kaçak bina yapması, yıkım kararı sonrası tekrar sökerek kamu zararına sebep olması.
6. Mudanya nüfusu dikkate alındığında Belediye kanununa göre yapamayacağı konusunda uyarılmasına rağmen hibe yolu ile bir şirketi Belediye ye devir alması.

7. Devir aldığı şirkette henüz bir icraat yapılmadan kendisi ve meclis üyelerine yönetim kurulu üyesi sıfatı ile huzur hakkı olarak ( kişi başı 3,4 bin tl) ödemeler yapması.
8. Mudbel yönetim kurulu üyesi olarak meclis üyelerine ( kişi başı 3,4 bin tl) huzur hakkı olarak ödemeler yapması.

Not 7 ve 8. ci sorular somut veriye dayanmamaktadır. Söylentilere cevap verilmesi amacı ile Sayın Türkyılmaz’a 3 hafta önce sorulmuş, bugüne kadar cevap alınamamış sorulardır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ