Zirvede Haber

Tepe Taklak Ev İçin ASGD’yi Yerinden mi Ettin!

Tepe Taklak Ev İçin ASGD’yi Yerinden mi Ettin!
“Aktaş’ın projeleri de anketteki gibi ‘TEPETAKLAK’ oldu!” Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan bu sözlerle Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a isyan etti. ASGD’nin mahkeme kararına rağmen ivedikle boşaltılarak yıkılan binasının olduğu yere ters bir bina inşaatına başlayan Büyükşehir’e sert eleştirilerde bulunan Genel Başkan İbrahim Erdoğan; “Yıktırdığı ASGD Tesisleri’nin 100 metre ilerisine ‘ters ev’ konduruyor!
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ, Millet Bahçesi’ni genişletmek için yıktırdığı ASGD’nin 100 metre ilerisine ‘ters ev’ kondurmaya başladı.
Böylelikle Başkan Aktaş, Bursa’da nihayet bir ilki başarmış oluyor.
1. Derece SİT Kültürpark’ta ‘tepetaklak’ evi oturtabilmek için yeşil alana dökülen betonun haddi hesabı yokmuş kimin umurunda?
Bu arada bu proje, Bursa’da ilk olmasına karşın, maalesef Aktaş’a özgü bir proje değil.
Dünyada ilk ters ev, Polonya’nın Szymbark kasabasında 2007’de, yani tam 14 sene önce yapıldı çünkü.
Bu arada Türkiye’de de ilk ters ev Antalya’da çok önceleri yapılırken; İstanbul, Ankara, Ordu, Safranbolu, Kocaeli ve Malatya’da da bu espri çoktan demode(!) oldu bile…
Efendim?
SİT alanına inşaat için KURUL KARARI var mıdır mı dediniz?
Yok daha neler; herhalde vardır, yoksa da bitinceye kadar yetişir zaten. ‘Nepotizm’ sağolsun. O kadar da değil yani!.” ifadelerini kullandı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ